Dodatkowe kierunki LED w handbarach

Wszystko to co my wiemy, a manuale nie podają :)
Awatar użytkownika
Ciok
A+B
Kontakt:

Re: Dodatkowe kierunki LED w handbarach

Post autor: Ciok »

Ja po analizie i konsultacjach zrezygnowałem z tego pomysłu. Sporo trzeba się bawić z instalacją, żeby to ładnie i profesjonalnie wyglądało, a po prawdzie, przednie kierunkowskazy w DL są dobrze widoczne.
Tył już zacząłem przerabiać na powielenie oświetlenia na kufrze. Ja zrobię, to wrzucę relację. Czekam na lepszą pogodę.

Obrazek
Pozdrawiam. Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy.
Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto

pyra
A+B

Post autor: pyra »

Podwójne kierunki kiepsko wyglądają. Zmiana położenia - spoko. Są motocykle co mają w standardzie kierunki na kierze.

Szerszeń DL 650A L7 - to już historia

Awatar użytkownika
Ciok
A+B
Kontakt:

Post autor: Ciok »

pyra pisze:
18 lut 2021, 21:56
Podwójne kierunki kiepsko wyglądają. Zmiana położenia - spoko. Są motocykle co mają w standardzie kierunki na kierze.
Całkowita zgoda. Sam kiedyś byłem zwolennikiem kierunków na kierownicy, ale bez tych na dole, bo zaczyna za mocno rozpraszać "gdzie patrzeć".
Sam puszkuje i wiem już, o co chodzi. Inaczej wygląda sytuacja z tyłu. Tam nie widać spod kufra, żadnych świateł.
Jeżeli miałbym montować w swoim DL światłą w handbarach to zdjąłbym te kierunki na dole. Kwestia tylko prawna czy to przejdzie.

Obrazek
Pozdrawiam. Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy.
Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto

Awatar użytkownika
Oskar
A+B+C

Post autor: Oskar »

to Ty GREGORY z Kobyłki masz fantazje wyglada naprawde fajnie madrze i politycznie gdyż widac co kierownik chce zrobic i bardziej jest widoczny a przyrtym bezpieczny na prawed rece same klaszczą
jak sam to tak sobie wymysłiles to małzonka tez z tfoich fantazji i pomysłow ma radache .

Lepszy głupiec wędrujący po świecie niż mędrzec siedzący w domu

ODPOWIEDZ

Wróć do „Patenty i usprawnienia”