DL1000AL7 – 49.900 zł
DL1000XAL7 – 51.900 zł
DL650AL – 35.500 zł
DL650XAL7 – 37.500 zł
Pozdrawiam serdecznie

ceny były podane orientacyjne i tylko do wiadomości dealera... nigdy nie podam ceny niepotwierdzonej przez SMP a to dlatego ze nie potrzebuje później słuchać że próbowałem kogoś wprowadzić w błąd itp itd... niestety zdarzają się tacy ludzie...Pawlak pisze:Dealerzy ceny znali zapewne już wcześniej, bo o 37500 za małego XT 2017 powiedział mi dealer z Lublina jeszcze w grudniu.
Dobrze zrobiłeś, żałuję że nie było u mnie więcej kasy, bo miałem smaczek na tysiąca, ale póki co mam maleństwo, a kiedyś kto wie.. może będzie duża Suzi, a może Africa od HondyJARON pisze:A ja jestem zadowolony że udało mi się kupić ostatni rocznik tysiąca przed zmianami wyznaczonymi przez normę euro 4 . 42 tysie to była dobra cena za rocznik 2016
E tam dziewczęcy.. kwestia gustu.prebenny pisze:A co do nowych - mi się akurat bardziej nowe 650ki podobają (nie licząc tego okropnego wydechu). Mają w sobie więcej 'charakteru' niż ten dziwny 'dziewczęcy' przód AL2
Duży Versys to całkiem inny motocykl, silnik rzędowy o innej od Suzi charakterystyce, dosyć szeroki i z mniejszym prześwitem, dla mnie też zbyt wysoki i przyciężkawy, a do tego drogi w zakupie i wcale nie tak łatwy w odsprzedaży.prebenny pisze:No trochę szkoda, bo w kwestii wyglądu Versys designem Suzu przebija...