półka na gniazdka zapalniczki
półka na gniazdka zapalniczki
witam dzisiaj postanowiłem trochę pogłówkować i takie coś mi wpadło do głowy oczywiście to tylko szablon poglądowy ale czy tak może być ? mianowicie chodzi o półke na dwa gniazda zapalniczki nad stacyjką . model" rocznik" mojej RUDEJ to 2012
Re: półka na gniazdka zapalniczki
A widziałeś to?
http://www.cosmo-accessories.com/online ... -info.html
http://www.cosmo-accessories.com/online ... -info.html
DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS
Ja mam coś takiego, bardzo sobie chwalę, więcej miejsca na kierownicy i zasłania bałagan z kabelkami pod spodem.
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
właśnie takie cosik dzięki za fotke następne podejście jutro widzę dużo do poprawy
- Załączniki
-
- półka suzuki.jpg (37.35 KiB) Przejrzano 4719 razy
powoli do przodu ale to nie koniec. dzisiaj zamówiłem gniazdo usb woltomierz i gniazdo 12v. jeszcze wyciąć otworki jakieś poprawki ,malowanie i chyba będzie git
pierwszy szablon nie podobał się ale pomoc przyszła od crimson111 i poszło do przodu
nie trzy to nie myślałem raczej że w środek "pomiędzy" gniazda wsadzę jeszcze jakieś przełączniki do czegoś ...
Są gniazda USB z pomiarem napięcia - dwa w jednym.
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
- PatrykR922
- A1
Ma ktos moze szablon techniczny do małego Dl przed liftem?
Motorynka->Simson S51->Varadero XL 125-> V-strom 650.
- PatrykR922
- A1
Ok, dam znać jak znajde, ale jakbyś mogł to podeslij jak bedziesz miał czas 
Motorynka->Simson S51->Varadero XL 125-> V-strom 650.
Linki do obecnego i "starego" forum:
topic494.html#p6774
http://www.vstromclub.fora.pl/akcesoria ... 17694.html
niestety 1 zwymiarowana jest. Jak pisalem poprzednio postaram się zwymiarować tą od Greka ino czasu brak.
topic494.html#p6774
http://www.vstromclub.fora.pl/akcesoria ... 17694.html
niestety 1 zwymiarowana jest. Jak pisalem poprzednio postaram się zwymiarować tą od Greka ino czasu brak.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2017, 14:14 przez rasik, łącznie zmieniany 1 raz.
- KarolBytom
- A2
Panowie czy u nas gdzies w PL jest szansa kupić taką półkę bo czuje ze to idealny patent dla mnie.
Nauczyłeś się jeździć motocyklem , więc naprawiać go też się nauczysz !
- KarolBytom
- A2
Ostatecznie jeśli ktoś by zamawiał to chętnie dopisze się do zamówienia.
Nauczyłeś się jeździć motocyklem , więc naprawiać go też się nauczysz !
Ładnie wkomponowana, ale podczas deszczu to trzeba wtyczki wyjmować i zamykac zaślepkę bo woda wpłynie do gniazd.
DL650 AK8
Zamówiłem u Cosmo. Zamówienie 27 listopad 2017. Wysłane 28 listopada wg trackingu. Pocztą lotniczą okrążyło ziemię pewnie ze 40 razy bo w PL dopiero znalazło się 02 stycznia 2018 a u mnie 03 stycznia.
Kontakt z gościem OK. Zawartość przesyłki również, może poza brakiem schematów (dla mnie i tak niepotrzebne
)
Kontakt z gościem OK. Zawartość przesyłki również, może poza brakiem schematów (dla mnie i tak niepotrzebne
Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life
Podeślij proszę działający link.QraC pisze:Zamówiłem u Cosmo. Zamówienie 27 listopad 2017. Wysłane 28 listopada wg trackingu. Pocztą lotniczą okrążyło ziemię pewnie ze 40 razy bo w PL dopiero znalazło się 02 stycznia 2018 a u mnie 03 stycznia.
Kontakt z gościem OK. Zawartość przesyłki również, może poza brakiem schematów (dla mnie i tak niepotrzebne)