Po trzech latach od zarejestrowania się na forum jest i on. Dzięki nieocenionej pomocy znanego i przesympatycznego specjalisty ze Śląska. Mam go dopiero od poniedziałku więc się wjeżdżam i próbuje. Do tej pory czterocylindrowa rzędówka więc muszę się przestawić. Ale dzisiaj było już super. Motocykl w sumie bardzo kompletny. Kufry, grzane manetki Oxford, akcesoryjna szyba MRA z deflektorem, olejarka, stopka centralna, gmole givi, uchwyt na telefon, kanapa obniżona, zawieszenie też obniżone ( przy moim wzroście to dobrze) oraz handbary. Są wyprowadzone dodatkowe dwa zasilania ale muszę je uporządkować.
Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka
nastawiałem się psychicznie. A poważnie to czekałem aż dzieci podrosną i zajmą się sobą. Za to już później motocykl kupiony w dwa dni. Dostałem trzy propozycje. Padło na ten. Na razie super. Mam nadzieję że tak zostanie.
Niedługo będzie rok naszego obcowania więc parę zmian zaszło. Gmole zmienione na Barxon (jak dla mnie świetne), do nich halogeny, płyta pod silnik heed, osłona chłodnicy, tankpad i tankbag, uchwyt na telefon to kombinacja RAM i Chińczyk. Kilka rzeczy jeszcze czeka. Kupione i do założenia mocowanie szyby od kolegi Suszny i ładowanie 2xusb plus voltomierz. Na razie tyle. Ważne że cieszy.
Chwilę to trwało ale. Kupiłem moto z pękniętymi handbarami. Dzisiaj zamontowałem barkbusters. Długo się wahałem ale są super. Uchwyt na telefon zmieniony na RAM. Jest drogi ale jest super
Hej andrus75, też mam ak7 i też zakupiony z pomocą kolegi że Śląska. No i jak na razie sprawuje się super. Też jeszcze kilka rzeczy muszę dołożyć i tu pytanie do Ciebie.
Powiedz mi proszę jakie masz halogeny i tankbag?
Jak się sprawują? I gdzie zakupiłeś?
Dzięki
Pozdrawiam