UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
XII zalot V- Strom w przesiece - Dyskusja,uwagi i podziękowania
Re: XII zalot V- Strom w przesiece - Dyskusja i uwagi
Ja na razie się zapisałem na listę i nie mam roszczeń do nikogo. Grudzień zweryfikuje czy wyjazd wypali...

Pozdrawiam. Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy.
Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Waldku, jestem zaintresowany przed-zlotem, czy bedzie taka możliwość?
Rafał
Ogar 205>Skuter Simson SR50>MZ ETZ 250<dłuuuuuga przerwa>Suzuki DL650 (2017)
Ogar 205>Skuter Simson SR50>MZ ETZ 250<dłuuuuuga przerwa>Suzuki DL650 (2017)
Już jestem z powrotem pop małej wycieczce w jesienne Alpy i odpowiadam na wasze pytania .
1- rezerwacja pokoi 2 osobowych . Niestety jest ich fizycznie dostępnych tylko 6 sztuk i to jak mi powiedziano - bez widoku na góry
. Sądzę że każda para będzie miała ochotę na pokój 2 osobowy , więc przyjdzie zrobić pewnie losowanie . Jak na tą chwilę to bardziej mi zależy na deklaracjach wspólnego zamieszkania w pokojach dwóch zaprzyjaźnionych par, czyli 2+2 , ponieważ pokoi wieloosobowych ( 4-6 os ) jest 34 . Nie planuję umieszczania 6 osób w pokoju , więc 34 x 4 da nam 136 osób . Są też pokoje 3 osobowe ( 14 szt ), ale to wyjdzie w czasie rozmów , czy da radę zmienić je na 2 , czy umieścić tam samotnych jeźdźców . Ale szczegóły dopiero jak wpadnę tam na rozmowy .
2- Ręczniki - na 100% teraz nie wiem , ale wydaje mi się że przy tej cenie za nocleg powinny być w pokojach .
3- Przed zlot i po zlot - nie powinno być problemu . Jednak pobyt rezerwujecie sami .
4- Późny termin wpisania się na listę . Będzie możliwy w wypadku gdy będą jeszcze wolne miejsca . Na pewno będzie się to wiązało z wyższą ceną , ponieważ ośrodek daje gwarancje ceny w wypadku wpłaty zaliczki do końca roku ( to chcę jeszcze negocjować ). No i z brakiem pamiątki zlotowej , jeżeli takowa będzie .
5- Pytania Al - brakuje jeszcze jednego . Czy organizator zapewnia dobrą pogodę w czasie zlotu ? A uwierzcie mi że już kiedyś takie pytanie padło z ust zainteresowanego.
1- rezerwacja pokoi 2 osobowych . Niestety jest ich fizycznie dostępnych tylko 6 sztuk i to jak mi powiedziano - bez widoku na góry

2- Ręczniki - na 100% teraz nie wiem , ale wydaje mi się że przy tej cenie za nocleg powinny być w pokojach .
3- Przed zlot i po zlot - nie powinno być problemu . Jednak pobyt rezerwujecie sami .
4- Późny termin wpisania się na listę . Będzie możliwy w wypadku gdy będą jeszcze wolne miejsca . Na pewno będzie się to wiązało z wyższą ceną , ponieważ ośrodek daje gwarancje ceny w wypadku wpłaty zaliczki do końca roku ( to chcę jeszcze negocjować ). No i z brakiem pamiątki zlotowej , jeżeli takowa będzie .
5- Pytania Al - brakuje jeszcze jednego . Czy organizator zapewnia dobrą pogodę w czasie zlotu ? A uwierzcie mi że już kiedyś takie pytanie padło z ust zainteresowanego.
- Ocena: 11.76471%
Mniejszość Niemiecka 3
No tego AI nie przewidziała w tematach przedzlotowych

DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS
BTW, dobry jest temat tego wątku 

DL 650 AL6 --> CRF 1100 ATAS
Bedymy siem zalicać... 

Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Siemanko. @waldeman trza jeszcze osobny pokój dla oddychających inaczej
Mnie tam wszystko jedno, ale w Czorsztynie @Iżu spał w pozycji czuwającego świstaka - nasłuchując chrapania
- Ocena: 5.88235%
Nie prawda, miałem do spania założone stopery motocyklowe Alpine Motor Safe Race, ale to nie pomaga jak ktoś drugi ma w gardle Akrapovica

Iżu
Oczywiście, że zapewnia, bo pogoda będzie jak u myśliwych:
dobra albo bardzo dobra.
Czyli zapewniona

Honda Varadero XL 125 >> V-Strom 650 AL2 Rudy 

Jestem po rozmowie z właścicielami , więc -
1 - Oczywiście że tak . Chętni na wcześniejszy przyjazd i pozostanie po zlocie na pewno będą mile widziani . Ośrodek jest duży , więc miejsca zapewne wystarczy dla was i dla kolejnych gości . Tylko w czasie zlotu mamy ośrodek na wyłączność ( przynajmniej tak mnie poinformowano). Osoby chętne na przed zlot , lub pozostanie po zlocie proszę o wpisanie się na odpowiednie listy . Zapobiegnie to " wędrówce ludów " między pokojami przed / w czasie i po zlocie .
2 - Tak będą ręczniki
Mniejszość Niemiecka 3
Przesieka to nie nazwa miejscowości? Tak jakoś myślałem...

Pozdrawiam. Sławek Ciok
Tak , to nazwa miejscowości w której mamy spotkanie zlotowe . Ale nie martw się Antoni, jeżeli brak dużej literki w nazwie może spowodować że nie znajdziesz miejsca naszego spotkania - wysyłam specjalnie dla ciebie pinezkę . https://maps.app.goo.gl/GkRpVFVhfGsdMYN3A
- Ocena: 5.88235%
Mniejszość Niemiecka 3
Waldku.waldeman pisze: ↑07 gru 2024, 19:31
Tak , to nazwa miejscowości w której mamy spotkanie zlotowe . Ale nie martw się Antoni, jeżeli brak dużej literki w nazwie może spowodować że nie znajdziesz miejsca naszego spotkania - wysyłam specjalnie dla ciebie pinezkę . https://maps.app.goo.gl/GkRpVFVhfGsdMYN3A
Jak ci wiadomo, do ciebie zawsze trafiałem, trafiam i będę trafiał.
Chyba się nie odczepię.

Tutaj miejsce zlotu
Nawet bez pomocy Googla...

Pozdrawiam. Sławek Ciok
Cześć. Zarezerwowałem sobie pokój w ośrodku 2 osobowy na przedzlot (czwartek). I moje pytanie brzmi czy ten pokój już zostanie mój na resztę zlotu, czy będę musiał migrować?
Dla zainteresowanych pokój 140zl ze śniadaniem.
Dla zainteresowanych pokój 140zl ze śniadaniem.
@Darek247 Dzięki za cenę..

Pozdrawiam. Sławek Ciok
Czy mamy już listy na PRZEDzlot i POzlot?
Honda Varadero XL 125 >> V-Strom 650 AL2 Rudy