Cześć! Od tygodnia borykamy się z irytującym problemem, mianowicie przy zmianie biegów na niższy na oryginalnym wyswietlaczu zmiany biegów na dosłownie moment pokazuje się wyższy bieg, po czym pokazuje ten który powinien. (Jadac 3 zrzucam na 2 wyswietlacz na moment pokazuje 3 I zaraz z powrotem 2) Skrzynia pracuje idealnie, jakiś czas temu czyściłem osłonę zębatki nafta, myślę czy czegoś tam nie dokręcilem za mocno ale raczej nie ma takiej opcji.. Myślę czy może coś nie tak z kostką wyświetlacza zmiany biegów ale szczerze nie wiem czy jest ona na zewnatrz? Czy może w bloku silnika?
Pacjent to dl650 2012rok.
Pozdrawiam
UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Czujnik wskaźnika biegów.
Re: Czujnik wskaźnika biegów.
Cześć,
obecnie mam ten sam problem w swoim DL650 2021 r.
Czy udało sie Tobie rozwiazać powyższy problem?
obecnie mam ten sam problem w swoim DL650 2021 r.
Czy udało sie Tobie rozwiazać powyższy problem?
U mnie pomogła jedynie wymiana czujnika.
Wiek to tylko cyfra.
Były: Java 250(353) >>>Drag Star 650>>>Drag Star 1100>>>Honda Varadero1000>>>DL650AL4>>>Jest DL650AL7
Były: Java 250(353) >>>Drag Star 650>>>Drag Star 1100>>>Honda Varadero1000>>>DL650AL4>>>Jest DL650AL7
Czy możesz mi powiedziec jaki jest koszt zakup czujnika i czy sam go wymieniłeś?
Kupiłem używkę z młodego rocznika i sam montowałem, to prosta operacja, chociaż dość trudny jest dostęp. Dasz radę.
Wiek to tylko cyfra.