UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
XII zlot V- Strom Przesieka lista chętnych
Re: XII zlot V- Strom Przesieka lista chętnych
My nie musimy mieć zsuniętych.
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Poproszę łóżko małżeńskie i pokój jednoosobowy z daleka od chrapaczy 

Iżu
Jeżeli @pxj i Kasia nie mają nic przeciwko, to możesz nas też dać razem. Ja i Marta z łóżkiem sobie poradzimy 

- Ocena: 5.88235%
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
@f_ranek , oczywiście, że nie mamy nic przeciwko. @waldeman możesz wpisać nas do jednego pokoju, czyli @f_ranek z Martą i ja z Kasią.
W posiadaniu Honda CBF125, Suzuki DL650 K8 i Honda CB500F Honda NC750X żony.
Dla mnie i Agi może być dwójka i z łóżkiem małżeńskim. Ale i z rozstawionymi.
Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Załatwione - wybieraj , recepcja czy stróżówka ?
- Ocena: 17.64706%
Mniejszość Niemiecka 3

Tak serio to dziś gadałem z @Pgaz i jakby się dało to możesz nas razem wpakować do pokoju, zwłaszcza że we dwóch będziemy prawdopodobnie jechać na zlot, acha.. łóżka oczywiście dwa osobne

Iżu
Uwaga Uwaga musimy z Wiolą wypisać z tego terminu, zaliczka do przejęcia dla zainteresowanych
DW @moto_czort
DW @moto_czort
DL650A L8
Myślę że miesiąc przed zlotem zamkniemy termin wpłat całości . Tylko jeszcze dokładnie nie wiem ile będzie wynosić ta CAŁOŚĆ . Cały czas trwają rozmowy z naszym sponsorem w sprawie pamiątki zlotowej . Były dwie opcje. 1 - koszulka zlotowa z materiału terrmoaktywnego z nadrukiem SUZUKI i emblematem zlotu i miejsca , 2 - Przedmiot użyteczny który można ozdobić emblematem i opisem . Suzuki Motor Poland może udzielić nam wsparcia finansowego w sprawie wykonania tych pamiątek , ale musi to być też promocja samej marki . W związku z tym materiały użyte do produkcji tych pamiątek muszą zapewniać trwałość i niezmienność wzoru . Po naszemu - ma to dobrze się starzeć , a nie wyglądać jak wyblakła reklamówka . Tak więc musiał bym jakoś udowodnić że materiał na koszulki jest zajebisty . Co do przedmiotu użytecznego , to myślałem o piersiówce i kieliszkach ze stali nierdzewnej . Jednak nie ma takiej opcji żeby SUZUKI ozdabiało artykuły związane z alkoholem . Wiec padło kolejny raz na kubki ze stali nierdzewnej . Te będą większe i ze stałym uchem . Ich pojemność to 400 ml, więc można i zupkę zalać . Osobiście używam takiego kubka od 15 lat , i powiem wam - kawa z niego jest zajesmaczna . Więc do sedna , jak ustalę zgodę na zdobienie kubków i dopłatę przez SUZUKI do ich zakupu, to będę wiedział jaki będzie całkowity koszt uczestnictwa w zlocie , czyli pobyt + pamiątka.
- Ocena: 23.52941%
Mniejszość Niemiecka 3
Waldeman, co do pomysłu na gadżet z kogo Suzuki i klubu, to polecam pod rozwagę 1litrowy termos. Mam coś takiego na moto i idealnie się sprawdza na wodę że sklepowej lodówki. W upalne dni ładnie trzyma chłód i super gasi pragnienie. Jak woziłem wodę w plastikowej butelce w kufrze, to po pół godzinie nie nadawała się do niczego.
DL650XAL7
No i już jest pomysł na przyszły zlotBip pisze: ↑08 lut 2025, 10:11Waldeman, co do pomysłu na gadżet z kogo Suzuki i klubu, to polecam pod rozwagę 1litrowy termos. Mam coś takiego na moto i idealnie się sprawdza na wodę że sklepowej lodówki. W upalne dni ładnie trzyma chłód i super gasi pragnienie. Jak woziłem wodę w plastikowej butelce w kufrze, to po pół godzinie nie nadawała się do niczego.

- Ocena: 17.64706%
Mniejszość Niemiecka 3
- kamilborkowski
- A2
Moi drodzy, czy jeszcze można się ponownie dopisać? Wynegocjowałem że mogę przyjechać od czwartku do soboty więc mogę normalnie zapłacić za pełny zlot i postaram się zorganizować sobie nocleg w czwartek.
Yamaha FZ6N 2007 >> BMW F850GS
My zwolniliśmy miejsce wiec na pewno, @kamilborkowski nasza zaliczka do przejęcia 

DL650A L8
Skopiowałem z ostatniego posta z listą i się dopisaliśmy.
Arturm pisze: ↑06 sty 2025, 20:50Aktualna lista chętnych na zlot:
1. Waldeman
2. JARON
.......
..............
.......................
Przedzlot
1- Darek247
2- Ala. (Darek247)
3- pxj
4- Kasia (pxj)
5- adam72
6- ZIBIC
7- Pawian
8- Bielak (Darek247)
9- Ania (Darek247)
10- Marcin (Darek247)
11- Monika (Darek247)
12- Monika (18)
13- Arturm (19)
14- Ciok
15 - SnosusRufus
Po zlocie
1- ZIBIC
2-
3-

Pozdrawiam. Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy.
Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Reaktywowałem Cię na liście, co do zaliczki to dogadaj się z Lordem.kamilborkowski pisze: ↑08 lut 2025, 18:53Moi drodzy, czy jeszcze można się ponownie dopisać? Wynegocjowałem że mogę przyjechać od czwartku do soboty więc mogę normalnie zapłacić za pełny zlot i postaram się zorganizować sobie nocleg w czwartek.
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
Pisze tu, bo te wiadomości to jakaś porażka nie mogę wysłać do 2 odbiorców. @kamilborkowski przejmuje moja zaliczkę (100 PLN) @moto_czortczort pozostaje jeszcze do wykorzystania dla chętnego albo trafi na listę dodatkowych wpłat na inne rozrywki 

DL650A L8
-
- AM
Odkupiona zaliczka od @moto_czort plus zapłacona druga.
Proszę dopisać do listy Przemekz44 +Ada (Przemekz44)
Proszę dopisać do listy Przemekz44 +Ada (Przemekz44)
Mogę się dopisać na zlot i wpłacić zaliczkę? Czy muszę czekać na czyjąś rezygnację?
DL1050XT 

Tak, możesz się dopisać do listy i wpłacić zaliczkę
Mniejszość Niemiecka 3