Nastąpiła zmiana w garażu z małego na dużego

W ostatnim roku byłem mniej aktywny, a przez brak czasu związany z przyjściem na świat córy mały DL poszedł do nowego właściciela. Ale w zasadzie pozostał w tym samym województwie. Jednak, że życie nie znosi próżni, a jak to mówią: natura ciągnie wilka do lasu - wjechał okazyjnie duży DL w bardzo ładnym niebiesko-szarym malowaniu. Moto z 2021 roku, 8k nalotu czyli jeszcze w miarę świeżynka. Z dodatków to ma grzanetki oraz 3 kuferki Shada. Myślę jeszcze nad dołożeniem górnych gmoli (dolne były fabrycznie) oraz jakąś osłoną silnika i chłodnicy plus jakieś halogenki. Zbyt wielu motocykli jeszcze w życiu nie poujeżdżałem jednak po testowym zrobieniu 50km gdybym miał porównać małego i dużego to przede wszystkim hamulce na wielki +, lampa ledowa i oświetlenie drogi po zmroku na wielki +, wrzucanie biegów, płynność sprzęgła na wielki +, mapy silnika też robią robotę, na trybie sportowym czuć jak wyrywa go spod dupy

P.S. Pozostałem nadal w Vstromowej rodzinie. Jeszcze widocznie nie czas na dział o motocyklach niesłusznych