Czujnik martwego pola
Czujnik martwego pola
Czy ktoś zakładał takie urządzenie u siebie w moto?
Jest tego na Ali i nie tylko i wygląda fajnie, a z pewnością jeśliby to działało to byłby to jeden z najbardziej użytecznych gadżetów.
Jest tego na Ali i nie tylko i wygląda fajnie, a z pewnością jeśliby to działało to byłby to jeden z najbardziej użytecznych gadżetów.
Kawasaki ER5, Yamaha XJ6, Suzuki V-Strom 1050XT
Re: Czujnik martwego pola
I co, polegałbyś na nim przy zmianie pasa albo wyprzedzaniu i przestał się oglądać?
Czarny DL650XT M0 na Au-felgach
Pytanie czy któremukolwiek systemowi można ufać bezgranicznie i nie rozglądać się bo on tak mówi czy też pokazuje
Wysłane z mojego Pixel 7a przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Pixel 7a przy użyciu Tapatalka
DL650 AK7
Nie. Tak samo jak nie polegałbym takiemu czujnikowi w triumphie, bmw czy Ducati.
Problem polega nie ma tym, że on nie pokaże, że coś jest, tylko, że pokaże, że coś jest, a ja tego nie widzę. I wtedy sprawdzę dodatkowo.
- Ocena: 5.88235%
Kawasaki ER5, Yamaha XJ6, Suzuki V-Strom 1050XT
Ja kiedyś przywykłem do czujników parkowania w samochodzie w tylnym zderzaku i niewiele cm brakowało, żebym rozbił auto zastępcze. Niektóre usprawnienia są rozleniwiające i dlatego niebezpieczne.
Czarny DL650XT M0 na Au-felgach
Kiedyś kupiłem wypukłe lusterko i zamocowane w okolicach wyświetlacza spełniało swoje zadanie wspierania w widzeniu w tym co się dzieje za motocyklem. Niestety jak większość rzeczy kupione na ali rozpadło się i odleciało w czasie jazdy, sam nie wiem kiedy a ja nie chcąc wspierania chińskiego marketingu( kup, popsuj i kup nowe) więcej tego nie chciałem.