czy ktoś próbował przerejestrować pojazd za pomocą elektronicznej skrzynki podawczej? Pytam ponieważ jestem w trakcie (skany, profil zaufany, podpis elektroniczny itd.) ale brak info o dalszym trybie postępowania. Czy będzie odzew i zaproszenie z tablicami po nowy dowód? Jak na razie mam potwierdzenie przyjęcia wniosku i od tygodnia cisza.
PWPW, zgłoszenie nabycia pojazdu online.
PWPW, zgłoszenie nabycia pojazdu online.
Cześć,
czy ktoś próbował przerejestrować pojazd za pomocą elektronicznej skrzynki podawczej? Pytam ponieważ jestem w trakcie (skany, profil zaufany, podpis elektroniczny itd.) ale brak info o dalszym trybie postępowania. Czy będzie odzew i zaproszenie z tablicami po nowy dowód? Jak na razie mam potwierdzenie przyjęcia wniosku i od tygodnia cisza.
- kamilborkowski
- A2
Re: PWPW, zgłoszenie nabycia pojazdu online.
To chyba trochę zależy od danego urzędu do którego zgłaszasz. U mnie można było online zgłosić zbycie pojazdu ale już nabycie trzeba było osobiście.
Yamaha FZ6N 2007 >> BMW F850GS
https://www.gov.pl/web/cyfryzacja/bez-k ... los-online
ale ciąg dalszy to wielka niewiadoma:)
ale ciąg dalszy to wielka niewiadoma:)
- Ocena: 5.88235%
@sylwek_g2 - chyba muszę Cię zmartwić. To jest tylko zgłoszenie nabycia pojazdu a nie jego rejestracja
Bynajmniej ja to tak zrozumiałem
Bynajmniej ja to tak zrozumiałem
Dzięki z podpowiedź, bez kontaktu z wydziałem komunikacji się nie obędzie.