czy ktoś próbował przerejestrować pojazd za pomocą elektronicznej skrzynki podawczej? Pytam ponieważ jestem w trakcie (skany, profil zaufany, podpis elektroniczny itd.) ale brak info o dalszym trybie postępowania. Czy będzie odzew i zaproszenie z tablicami po nowy dowód? Jak na razie mam potwierdzenie przyjęcia wniosku i od tygodnia cisza.
Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
PWPW, zgłoszenie nabycia pojazdu online.
PWPW, zgłoszenie nabycia pojazdu online.
Cześć,
czy ktoś próbował przerejestrować pojazd za pomocą elektronicznej skrzynki podawczej? Pytam ponieważ jestem w trakcie (skany, profil zaufany, podpis elektroniczny itd.) ale brak info o dalszym trybie postępowania. Czy będzie odzew i zaproszenie z tablicami po nowy dowód? Jak na razie mam potwierdzenie przyjęcia wniosku i od tygodnia cisza.
- kamilborkowski
- A2
Re: PWPW, zgłoszenie nabycia pojazdu online.
To chyba trochę zależy od danego urzędu do którego zgłaszasz. U mnie można było online zgłosić zbycie pojazdu ale już nabycie trzeba było osobiście.
Yamaha FZ6N 2007 >> BMW F850GS
https://www.gov.pl/web/cyfryzacja/bez-k ... los-online
ale ciąg dalszy to wielka niewiadoma:)
ale ciąg dalszy to wielka niewiadoma:)
- Ocena: 5.88235%
@sylwek_g2 - chyba muszę Cię zmartwić. To jest tylko zgłoszenie nabycia pojazdu a nie jego rejestracja
Bynajmniej ja to tak zrozumiałem
Bynajmniej ja to tak zrozumiałem
Dzięki z podpowiedź, bez kontaktu z wydziałem komunikacji się nie obędzie.