REBELHORN CUBBY V po roku użytkowania. Podsumowanie video :)
REBELHORN CUBBY V po roku użytkowania. Podsumowanie video :)
Minął rok, czas na podsumowanie rocznego testu/użytkowania kompletu ciuchów moto CUBBY V od Rebelhorna, który dostałem od nich aby wyrobić sobie zdanie o nim. Polecam obejrzeć jeśli się nad nim zastanawiacie 

- Ocena: 5.88235%

Kiedyś biały DL650 z 2012, teraz DL650 rocznik 2019, czarny i ładny! https://www.youtube.com/seizetheroad
						Re: REBELHORN CUBBY V po roku użytkowania. Podsumowanie video :)
Cześć  ten statek na koniec filmu  to  zamów iłeś.. Ładnie to  wyglądało.   Dobrze że  niedałes.  kroku w tył 
Ja jednak widzę wadę może nie wada tylko nie dopracowanie. Np opcja dokupienia Szelki.
I te guziczki spinające membranę w rękawach można to zdecydowanie zastąpić zamkiem do okoła podczas zdejmowania podwija się .. no i tak do 30 st gitara powyżej jeszcze jak jedziemy jest spoko potem pocimy się i czujemy może to moje odczucie że ten zestaw jest poprostu ciężki ..
W sumie może to moje odczucie po. Modece Ventura tamten materiał jest poprostu mięki w cooby 5. taki twardy sztywny za co podczas deszczu mocnej ulewie robi się dopiero ciężki pozatym ten kołnierz w ulewie i deszczu robi robotę jest cieplutko bo ten materiał jest przyjemny...
Ten gajerek jest świetny na skandynawie ale na Europe Południową niepolecam bym.
Pozdrawiam Eryk.

Ja jednak widzę wadę może nie wada tylko nie dopracowanie. Np opcja dokupienia Szelki.
I te guziczki spinające membranę w rękawach można to zdecydowanie zastąpić zamkiem do okoła podczas zdejmowania podwija się .. no i tak do 30 st gitara powyżej jeszcze jak jedziemy jest spoko potem pocimy się i czujemy może to moje odczucie że ten zestaw jest poprostu ciężki ..
W sumie może to moje odczucie po. Modece Ventura tamten materiał jest poprostu mięki w cooby 5. taki twardy sztywny za co podczas deszczu mocnej ulewie robi się dopiero ciężki pozatym ten kołnierz w ulewie i deszczu robi robotę jest cieplutko bo ten materiał jest przyjemny...
Ten gajerek jest świetny na skandynawie ale na Europe Południową niepolecam bym.
Pozdrawiam Eryk.
Lepszy głupiec wędrujący po świecie niż mędrzec siedzący w domu
Ja się wypowiem tylko o wentylacji na rękawach: takie długie jak w cubby są imho dobre. Miałem w heldzie carese, a w modece tacoma III mam tylko na wysokości łokci i to jest za mało. Teraz szukam nowej kurtki, rozważałem również 2-warstwowy laminat gore-tex, ale raczej nie pogodzę tego zamka na całej długości rękawa ze szczelnością (żeby zredukować przeciwdeszczówkę zewnętrzną). Nie ma ciuchów do wszystkiego (a jeśli już cos jest do wszystkiego, jest do niczego). Przymierzę sobie tę cubby, szczególnie, że ma te wielkie meshowe panele. A ocieplacza (waciaka) nigdy nie używałem.
PS/OT. Co do nagrania, konkretnie kompozycji sceny (bo obiecałeś piękny widok
), to tylko podpowiem: mocne punkty, trójpodział kadru. Oczywiście jest jeszcze zasada "łam zasady", więc luzik 
 Najlepszego!

PS/OT. Co do nagrania, konkretnie kompozycji sceny (bo obiecałeś piękny widok

Czarny DL650XT M0 na Au-felgach
Zgadza się @Oskar, o tym wszystkim w sumie powiedziałem, bo też zauważyłem sztywność, ciężar, graniczną temperaturę 29 stopni, etc. 
 Co do mankietów, to w sumie mi te guziki zdecydowanie bardziej odpowiadają niż zamki w Hardy II, ale wiadomo, wszystko jest subiektywne i jednemu może to pasować, a innemu zupełnie nie 
 Ja tylko raz zrobiłem test ulewy i spodnie temat oblały (wspomniałem o tym w filmie), dlatego zawsze śmigam w zewnętrznych przeciwdeszczówkach Rev'it, dla mnie to doskonałe rozwiązanie i działa w 100%! Statek oczywiście zamówiony, a krok w tył zacząłbym się turlać do wody, więc pewnie tylko bym się poobijał, a na końcu utopił, bo nie umiem pływać 

Kiedyś biały DL650 z 2012, teraz DL650 rocznik 2019, czarny i ładny! https://www.youtube.com/seizetheroad
Wiem, ale nie tej muzy. Zepsułeś kadr i będę musiał sam tam pojechać i obejrzeć.

Czarny DL650XT M0 na Au-felgach
Hahhahahahah