Ogłoszenie duszpasterskie
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Zbieram resztę kasiorki za zlot, proszę o szybciutkie wpłaty
PILNE: Uczestników zbliżającego się zlotu proszę o wpisywanie do listy rozmiaru koszulki wg tabelki z postu: topic7896.html
Serwis Warszawa i okolice.
Serwis Warszawa i okolice.
Witam,
nie mogę znależć postów na ten temat, więc:
proszę o namiary na serwis jak wyżej z wyjątkiem Suzuki Puławska.
nie mogę znależć postów na ten temat, więc:
proszę o namiary na serwis jak wyżej z wyjątkiem Suzuki Puławska.
Re: Serwis Warszawa i okolice.
Ja polecam ISM w Rembertowie. Mają autoryzację Suzuki.
Poznałem ich jak jeszcze miałem skuter, czyli będzie już 7-8 lat.
Chłopaki nie robią żadnego problemu, jak chcesz być obecny przy grzebaniu w motocyklu (już nie wnikam, czy patrzenie np. jak stygnie silnik ma sens
). Ja tak raz poprosiłem przy ogarnianiu YBR250 po zakupie - zmiana napędu, wymiana przewodów hamulcowych na zbrojone i parę innych drobiazgów, niestety nie dogadaliśmy się, że mieli zacząć beze mnie, a ja jak przyjadę, to się pogapię i może czegoś nauczę. Czekali do g. 17 aż przyjadę, co skutkowało paroma nadgodzinami.
Na samym początku naszej znajomości mieli wpadkę z gaźnikiem w Habanie 125, mniejsza o szczegóły, dość, że przyjechali na Kabaty, zabrali skuter, naprawili i przywieźli. Za darmo. Każdemu może zdarzyć się wpadka, ale nie każdy tak ją elegancko naprawia.
Poznałem ich jak jeszcze miałem skuter, czyli będzie już 7-8 lat.
Chłopaki nie robią żadnego problemu, jak chcesz być obecny przy grzebaniu w motocyklu (już nie wnikam, czy patrzenie np. jak stygnie silnik ma sens
Na samym początku naszej znajomości mieli wpadkę z gaźnikiem w Habanie 125, mniejsza o szczegóły, dość, że przyjechali na Kabaty, zabrali skuter, naprawili i przywieźli. Za darmo. Każdemu może zdarzyć się wpadka, ale nie każdy tak ją elegancko naprawia.
DL650XAM020 w kolorze YVB na Au-felgach
Panda ALESSI
Panda ALESSI
A co tam.ma puławskiej się porobiło pytam z ciekawości?
Voge 900 DSX / Husqvarna 901 Expedition
Temat lekko przyśpiony, widac nic sie nikomu nie psuje. Mam pytanie o aktualne serwisy w Warszawie/okolicy. Potrzebuje wykonac kontrole luzu zaworowego i synchronizacji przepustnic przy przebiegu 48kkm. Pytalem u Szramy, ale ma jakies inne tematy i zaproponowal luty 2026. Kogos byscie jeszcze polecili, kto sie zna na tych kwestiach w DL650XT?
Pozdr, BIP
Pozdr, BIP
DL650XAL7
Ja serwisuję w ISM w Rembertowie. Aktualnie mój motór zrobili i czeka na przywiezienie (mają bezpłatny door2door w zimie), jak im powiesz, żeby przyjechali po Twój, to może mój przywiozą przy okazji, bo Gierek zabronił pustych przelotów i tego się trzymają 
Panda ALESSI
Panda ALESSI
Akurat między nami kawałek km jest, poczekam jeszcze chwilę czy ktoś z rekomenduje bliżej.
Nota, bene...dlaczego przy Twoim motku jest opis 650XT M0 a przy moim 650XAL7? Myślałem, że nasz, taki sam model i rocznik mają oznaczenie producenta XAL7?
Nota, bene...dlaczego przy Twoim motku jest opis 650XT M0 a przy moim 650XAL7? Myślałem, że nasz, taki sam model i rocznik mają oznaczenie producenta XAL7?
DL650XAL7
Hm, na wklejce w książce gwarancyjnej mam DL650XAM020 (i mój VIN, więc wydruk raczej z jakiejś bazy danych, a nie z palca), a ustawię se go w stopce, niech mam 
Panda ALESSI
Panda ALESSI
K7 to rocznik 2007, L7 to 2017, M1 to 2021. Litera A to ABS.
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Ok, tylko czy to są roczniki modelowe czy konkretnego egzemplarza? Bo ja mam model rocznik 2017, trzecia generacja, ale rok produkcji 2020.
DL650XAL7
No to patrząc do serwisówek, masz 2020. Ja mam 2021, i u mnie ECU jest płasko poziomo za aku, a OIDP u Piotra pionowo koło akumulatora. Co roku jakaś drobna zmiana.
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021