Ogłoszenie duszpasterskie
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Jest jeszcze kilka wolnych miejsc, można się zapisywać
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Jest jeszcze kilka wolnych miejsc, można się zapisywać
XV Zlot Suzuki - Bolesławów - 18-20.09.2026 - informacje
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Re: XV Zlot Suzuki - Bolesławów - 18-20.09.2026 - informacje
Macie jakieś trasy już zaplanowane? Na sobotę w sensie.
Bardzo chciałem przyjechać na zlot ale nadal nie wiem jak będzie z moją pracą. Natomiast może uda mi się wpaść choć na jakąś wycieczkę. W sumie blisko mam.
Bardzo chciałem przyjechać na zlot ale nadal nie wiem jak będzie z moją pracą. Natomiast może uda mi się wpaść choć na jakąś wycieczkę. W sumie blisko mam.
2 strona wątkuSmerfciamajda pisze: ↑30 sie 2026, 12:25Macie jakieś trasy już zaplanowane? Na sobotę w sensie.
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Dzięki. Fajna trasa, po czeskiej stronie Zieleńca też jest fajna droga równoległa. Droga ze Szczelińca do Kudowy jest wyremontowana i otwarta, fajnych kilka zakrętów z wjazdem do Kudowy zamiast skręcać w pkt 8 na Szczytna.
Z Poniatowa przez Lesice do Międzylesia też fajna po lasach.
Droga z Bystrzycy do Stroni też fajnie sie jedzie jakby ktoś chciał skrócić. No i knajpa pod Czarna Góra całkiem smaczna.
Kurde postaram się poukładać i wpaść do Was na rundę.
O której planujecie wycieczkę ?
Z Poniatowa przez Lesice do Międzylesia też fajna po lasach.
Droga z Bystrzycy do Stroni też fajnie sie jedzie jakby ktoś chciał skrócić. No i knajpa pod Czarna Góra całkiem smaczna.
Kurde postaram się poukładać i wpaść do Was na rundę.
O której planujecie wycieczkę ?
Może komuś się przyda. Kiedyś zrobiłem i leży.
MotoTraska. Autostrada Sudecka

Tutaj opis
GPX: MotoTraska. Wielka Pętla Kłodzka

Wielka Pętla Kłodzka opis
GPX:
MotoTraska. Kotlina Kłodzka "SAJ" 06/2024. Stronie - Lądek i Route 44

Opis. Trochę po Czechach i kultowej 44
GPX:
MotoTraska. Autostrada Sudecka
Tutaj opis
GPX: MotoTraska. Wielka Pętla Kłodzka

Wielka Pętla Kłodzka opis
GPX:
MotoTraska. Kotlina Kłodzka "SAJ" 06/2024. Stronie - Lądek i Route 44
Opis. Trochę po Czechach i kultowej 44
GPX:
Ostatnio zmieniony 31 sie 2026, 19:06 przez Ciok, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam. Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy.
Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
@Ciok, ja bym to sciagna, ale każą zalogowac sie to Traseo, inaczej to lipa.
- Ocena: 5.88235%
DL650XAL7
@Centrino - a tak z ciekawości zapytam. informacje na temat przedzlotu. czy można? jaki koszt? czy jakoś zgłaszać to wcześniej? komu?
Pojechałem kontrolnie w Kotlinę Kłodzką żeby wybrać miejsce na popas dla całej ekipy w czasie naszej sobotniej objazdówki. Wybrałem Gospodę Szczeliniec w Karłowie. Ogarniają taką grupę , ceny mają umiarkowane , gotują całkiem smacznie , chociaż bez fajerwerków . Prosiłem o przygotowanie dwóch dań mięsnych i dwóch rodzajów zup do wyboru . Do tego ziemniaki , surówki, kompot . Całość liczona jako zestaw obiadowy, więc cena atrakcyjna. Dodatkowym atutem miejsca , jest widok na Góry Stołowe . Będziemy jeść pod Strzelińcem . Widok na skałki jest bardzo ładny. Proszę o informację , czy są osoby które życzą sobie na obiad jedzenie wegańskie , lub jakieś inne wynalazki żywieniowe . Można zamówić to wcześniej.waldeman pisze: ↑16 sie 2026, 12:24
Wiesz jak to jest z moim planowaniem . Muszę pojechać na trasę i wybrać coś odpowiedniego w realu. Chyba że w tym temacie pomoże nam Zulak , ponieważ jestem z nim " po słowie " w temacie pomocy przy trasach. To jego rodzinne tereny, więc po co wyważać otwarte drzwi.
- Ocena: 11.76471%
Mniejszość Niemiecka 3
Poprawione

- Ocena: 5.88235%
Pozdrawiam. Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy.
Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Dla mojej żonki - Bezglutenowe poproszęwaldeman pisze: ↑31 sie 2026, 18:38Pojechałem kontrolnie w Kotlinę Kłodzką żeby wybrać miejsce na popas dla całej ekipy w czasie naszej sobotniej objazdówki. Wybrałem Gospodę Szczeliniec w Karłowie. Ogarniają taką grupę , ceny mają umiarkowane , gotują całkiem smacznie , chociaż bez fajerwerków . Prosiłem o przygotowanie dwóch dań mięsnych i dwóch rodzajów zup do wyboru . Do tego ziemniaki , surówki, kompot . Całość liczona jako zestaw obiadowy, więc cena atrakcyjna. Dodatkowym atutem miejsca , jest widok na Góry Stołowe . Będziemy jeść pod Strzelińcem . Widok na skałki jest bardzo ładny. Proszę o informację , czy są osoby które życzą sobie na obiad jedzenie wegańskie , lub jakieś inne wynalazki żywieniowe . Można zamówić to wcześniej.waldeman pisze: ↑16 sie 2026, 12:24
Wiesz jak to jest z moim planowaniem . Muszę pojechać na trasę i wybrać coś odpowiedniego w realu. Chyba że w tym temacie pomoże nam Zulak , ponieważ jestem z nim " po słowie " w temacie pomocy przy trasach. To jego rodzinne tereny, więc po co wyważać otwarte drzwi.
Komar, MZ TROPHY, MZ ETZ 251, Yamaha Virago 535, DL650 K5, DL650 K12, DL1000, DL1050, aktualnie Honda NT1100 ... a do miasta VESPA GTS 125
STEBARTEK - a możesz podpowiedzieć co było by dobre ? Nie znam się na dietach i myślę że lepiej coś zasugerować .
Mniejszość Niemiecka 3