Ogłoszenie duszpasterskie
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Pamiętajcie proszę o wzięciu ze sobą dowodów osobistych, dowodów rejestracyjnych oraz ubezpieczenia OC motocykla.
......0
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Pamiętajcie proszę o wzięciu ze sobą dowodów osobistych, dowodów rejestracyjnych oraz ubezpieczenia OC motocykla.
......0
XV Zlot Suzuki - Bolesławów - relacja
XV Zlot Suzuki - Bolesławów - relacja
Otwieramy kramik z relacjami! Veni, vidi, vici - trochę się jechało, od Otmuchowa padało, ciemno, w miejscowościach latarnie się nie paliły. Trochę w Ladku jest remontów, są dwa, trzy światła z lekkimi korkami. Jestem sam w pokoju, chociaż chyba na górze jest jakaś zielona szkoła, bo ganiają tu jakieś łebki.
DL650XAL7
Re: XV Zlot Suzuki - Bolesławów - relacja
Przed miejscowością Kraliki w Czechach jest zerwany asfalt na jednej nitce i jedzie się przez 6,5 km mijankami ze światłami.
Duża grupa może się nie ogarnąć na tych światłach.
Wysłane z mojego SM-S948B przy użyciu Tapatalka
Duża grupa może się nie ogarnąć na tych światłach.

Pozdrawiam,
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suzuki V-Strom DL1000 AL9 (2019r.) --> V-Strom 1050 (2024 r.)
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
W pokoju jest dość chłodno, na podłodze panele. Jest mydło w płynie obok umywalki, nie ma pod prysznicem, ani szamponu. Jest czajnik elektryczny i kubki, ale nie ma kawy ani herbaty.
DL650XAL7
Czy som ręczniki? To jest najważniejsza informacja 

Pozdrawiam,
Mariusz
Mariusz
Tak, są ręczniki, po dwa. Jeden mały i drugi duży, kąpielowy. Jestem w pokoju czteroosobowym i ilość gniazdek jest wystarczająca, natomiast ich układ nie jest praktyczny. Dobrze by było zabrać rozgałęziacz lub złodziejkę, gniazdka są pojedyncze i ładowanie większej ilości gadżetów może być kłopotliwe.
- Ocena: 5.88235%
DL650XAL7
a sklepy? jakieś w pobliżu co by sie na wieczór zaopatrzyć ?
Jest sklep, wg. mapy 260m od pensjonatu. 6km w Stroniu są już sieciówki, Dino, Biedra, itp..
Słoneczko przeswieca przez chmury, w nocy włączyło się ogrzewanie, ciepło się zrobiło. Śniadanko domowe, pyszne, nie do przejedzenia, chociaż z łatwością można się przejeść. Jajecznica że szczypiorkiem na świeżych jajkach, twarożek, wędliny, sery, do tego parówka na gorąco. Jest jeden ekspres do kawy, z rana będzie kolejka. Jest spoko, obsługa miła i pomocna.
Słoneczko przeswieca przez chmury, w nocy włączyło się ogrzewanie, ciepło się zrobiło. Śniadanko domowe, pyszne, nie do przejedzenia, chociaż z łatwością można się przejeść. Jajecznica że szczypiorkiem na świeżych jajkach, twarożek, wędliny, sery, do tego parówka na gorąco. Jest jeden ekspres do kawy, z rana będzie kolejka. Jest spoko, obsługa miła i pomocna.
DL650XAL7
Najbliższe sklepy to Stronie Śląskie - Rema, Dino, Biedronka i kilka mniejszych.gorghu pisze:a sklepy? jakieś w pobliżu co by sie na wieczór zaopatrzyć ?
Według googla ten sklep obok pensjonatu jest zamknięty na stałe. Być może to nieprawdziwa informacja.
- Ocena: 5.88235%
Pozdrawiam,
Mariusz
Mariusz
Zgadza się, masz rację. Ciągle patrzę na Osmand a tam jest słabo z aktualizacja. Na miejscu w ośrodku jest boisko do sistkoeki/badmintona, stół do pingla, piłkarzyki i stół do bilarda. Pani mówi, że komplet przyborów jest.
DL650XAL7
Pierwsze ognisko zaliczone 
- Załączniki
-
- 20260917_224211(1).jpg (825.12 KiB) Przejrzano 70 razy
- Ocena: 11.76471%
Romet Ogar205>Simson SR50,
[pożyczane WSK125,Jawa350,Honda SLR650..:]
V-Strom 650 AL2 -->>> V-Strom 1050XT
[pożyczane WSK125,Jawa350,Honda SLR650..:]
V-Strom 650 AL2 -->>> V-Strom 1050XT