II Zlot Forumowy - 11-13 maja 2018 - pogaduchy
II Zlot Forumowy - 11-13 maja 2018 - pogaduchy
Jak w temacie
Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life
Re: II Zlot Forumowy - 13-15 maj 2018 - pogaduchy
Fajnie, fajnie.
Żeś mnie z opresji wybawił
bo miałem już zaczynać szukać czegoś na zlot 
Tylko @QraC pytanie. 13-15 maj to jakoś niedziela do wtorku chyba.
Żeś mnie z opresji wybawił

Tylko @QraC pytanie. 13-15 maj to jakoś niedziela do wtorku chyba.
Re: II Zlot Forumowy - 11-13 maj 2018 - pogaduchy
Heheh... Myślę Maj patrzę na Kwiecień... Już poprawione 

Kawasaki ER5 -->> Suzuki GSF 600 Bandit -->>Suzuki V-Strom 650 XT -->> Suzuki V-Strom 1000 -->> BMW R1250GS Adventure
Ride Through Life
Ride Through Life
- Grzechu (Kobyłka)
- A+B+C+D
@QraC wielki szacun, że wziąłeś na siebie organizację zlotu. Jakbyś potrzebował jakiejkolwiek pomocy to pisz. Chętnie pomogę.
Pewnie masz już pomysł na koszulkę, ale może wykorzystasz ten wzór... myślę, że Suzuki nie będzie miało nic przeciwko
Pewnie masz już pomysł na koszulkę, ale może wykorzystasz ten wzór... myślę, że Suzuki nie będzie miało nic przeciwko

Honda Transalp 650XL + Suzuki V-Strom DL 1000 ABS 2016
SP6AZE
SP6AZE
To każde forum ma swój lepszy zlot...
Nasze v-stromy są lepsze czy ich gorsze.
Skoro już są te niezrozumiałe dwa fora to jeszcze każde organizuje swoje zloty...?
MY POLACY... !!!,
nie ma takiego drugiego narodu... , smutne.
Skoro już są te niezrozumiałe dwa fora to jeszcze każde organizuje swoje zloty...?
MY POLACY... !!!,

Motorynka , Ogar , Jawa 350 , Suzuki 550 katana , Suzuki dl-650 , BMW R1200 GS , BMW R 1250 GS
Smutne, to jak się na siłe szuka podzialu na lepsze gorsze.
Są 2 równoległe fora i zloty , oba piękne i przydatne.
Są 2 równoległe fora i zloty , oba piękne i przydatne.
- Ocena: 5.88235%
DL650 AK8
Dodatkowo jest jeszcze grupa na Facebook’u która tez ma zlot.
Ja tez postrzegam to w kategorii plusów. Jak ktoś czasowy to może na wszystkie trzy jechac. Cóż chcieć więcej? Imprez do wyboru do koloru
Ja tez postrzegam to w kategorii plusów. Jak ktoś czasowy to może na wszystkie trzy jechac. Cóż chcieć więcej? Imprez do wyboru do koloru

W opisie zlotu brakuje mi śniadanka w niedzielę rano
, pewnie nie tylko mi..., może trzeba by uwzględnić i dołożyć kilka pln.

DL650 AK8
Żaden lepszy, żaden gorszy. Nie uważasz że im więcej możliwości spotkania się tym lepiej ? Czy bycie na jednym dyskwalifikuje udział w drugim ?Kuba pisze:To każde forum ma swój lepszy zlot...
MY POLACY... !!!,nie ma takiego drugiego narodu... , smutne.
Ja wybieram się na obydwa.
Wybacz. Błąd w opisie. Poprawione. Dołożone, i to bez kilku plnRaptor pisze:W opisie zlotu brakuje mi śniadanka w niedzielę rano, pewnie nie tylko mi..., może trzeba by uwzględnić i dołożyć kilka pln.

Ride Through Life
Ride Through Life
- Antyks
- Administrator
- Kontakt:
Gratki Qrac 
Oczywiście meldujemy się z Gochą
Tak jak Grzechu - jak w czymś trzeba pomóc to krzycz.
Obok jest kilka innych motelików więc jak by było więcej chętnych... trochę więcej nas niż poprzednio

Oczywiście meldujemy się z Gochą

Tak jak Grzechu - jak w czymś trzeba pomóc to krzycz.
Obok jest kilka innych motelików więc jak by było więcej chętnych... trochę więcej nas niż poprzednio

To ja też się zamelduję z Pawłem 

Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
- Antyks
- Administrator
- Kontakt:
Mam ochotę, ale krótki termin mnie zniechęca - praktycznie tylko jeden dzień do dyspozycji. Ani to pojeździć, bo dupsko będzie bolało po dniu poprzednim. Ani to się porządnie zabawić, bo następnego dnia powrót i trzeba być monter
. Idealny byłby weekend połączony z Bożym Ciałem. No, ale to tylko takie moje przemyślenia i sugestie 

- Grzechu (Kobyłka)
- A+B+C+D
SP6AZE
SP6AZE
Szacun za chęci i podjęcie inicjatywy QraC, według mnie 3 dni to wystarczającza ilość czasu na to by się poznać i wspólnie pojeździć, a jak ktoś chce pić na maksa, to może wykorzystać noc z piątku na sobotę a potem trzeźwieć dwa dni..QraC pisze:Jak w temacie

Jak dla mnie bardzo fajna miejscówka.
Wybiorę się z Krakowa jakąś krętą drogą, w sunie 275 km. to jak rzut beretem.
Zaraz się wpisuję na listę

Pozdrówko
Iżu
Pewnie tak, ale sporo osób długie weekendy ma zaplanowane na dłuższe wyjazdy lub wyjazdy z rodzinami więc w rezultacie okazałoby się że chętnych będzie mniej. Ceny miejscówek też podczas długich weekendów potrafią rosnąć do nienormalnych.Vater pisze:Idealny byłby weekend połączony z Bożym Ciałem. No, ale to tylko takie moje przemyślenia i sugestie
Twoje 450 km z czego 250 km A4 to jeszcze nie tak dużo, dupsko nie będzie bolało... przynajmniej nie z jazdy

Ride Through Life
Ride Through Life
I to jest postawa godna naśladowaniaprebenny pisze:Grzechu z Poznania mam jakieś 750 km więc

Ride Through Life
Ride Through Life
- Grzechu (Kobyłka)
- A+B+C+D
@prebenny, do Tarnowa przez Łódź masz cały czas 2 pasmówkę, więc zapniesz tempomat na 130 i lecisz tak z 550 km
. Potem piękne widoki i fajna trasa spowodują, że zapomnisz o jakimkolwiek bólu dupy 
Oczywiście rozumiem co piszesz,więc jakie masz plany? Na dwa razy trasę weźmiesz?

Oczywiście rozumiem co piszesz,więc jakie masz plany? Na dwa razy trasę weźmiesz?
SP6AZE
SP6AZE
No to fantastyczna sprawa że będzie zlocik
W takim razie muszę się zmobilizować i ogarnąć temat innej wycieczki którą miałem w tym terminie. Szacun QraC że to ogarniasz
Postaram się być,ale dopiszę się jak będę pewny, żeby wam w liście nie mieszać.

Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.