Mi się akurat GS podoba ale 90k to za dużo a z kolei używka 12-13 letnia kosztuje tyle co DL650.
Także nie wiem czy chciałbym używkę... Z moim szczęściem do używanych samochodów to...

2017gaily pisze:Jak co akcja też dotyczy pewnych sztuk z 2017 - w tym mojego, ale tutaj jest tylko opcja rekompensaty, bez wykupu.
Linku nie mam, i nie wiem ile to osób dotyczy, po prostu pani z Suzuki do mnie zadzwoniła i mnie poinformowała o tym. Potem podesłałem dane i teraz mam dokumenty i muszę przez leasing poprawić Kartę Pojazdu i DRpyra pisze:2017podaj link
chyba możesz być spokojnypyra pisze:2017gaily pisze:Jak co akcja też dotyczy pewnych sztuk z 2017 - w tym mojego, ale tutaj jest tylko opcja rekompensaty, bez wykupu.podaj link
ABW&CBŚ normalniemotokras pisze:
chyba możesz być spokojnywg moich info Twój został wyprodukowany 4.02.2017.
U mnie było że to Suzuki Poland się ze mną kontaktowało.relax pisze:Czy ta akcja serwisowa dotyczy również motocykla zakupionego za granicą?Jeśli tak, to należy się skontakować z dowolnym serwisem ,czy też z suzuki poland????
a skąd wiedzieli że moto jest w Polsce i że jesteś jego właścicielem byłeś w jakimś serwisie i się dałeś "spisac"?gaily pisze:
U mnie było że to Suzuki Poland się ze mną kontaktowało.
Fakt może post nie był dokładnie rozpisany, ja kupowałem w salonie w Polsce jako nówkę.rasik pisze:a skąd wiedzieli że moto jest w Polsce i że jesteś jego właścicielem byłeś w jakimś serwisie i się dałeś "spisac"?gaily pisze:
U mnie było że to Suzuki Poland się ze mną kontaktowało.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka