Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Suzuki V-Strom 650 XT 2019
Suzuki V-Strom 650 XT 2019
Witam wszystkich! Od marca jestem szczęśliwym posiadaczem V-Stroma 650 w wersji XT. Sprzęt sprawuje się świetnie, obecnie ma przejechane około 7500 km. Wyposażyłem go dodatkowo w gmole suzuki, kufer centralny Givi TRK52N w wersji black, tankbag Givi Enduto EA110B, deflektor szyby Darkojak oraz poszerzenie stopki. Na chwilę obecną zastanawiam się nad zmianą wydechu na akcesoryjny oraz nad gadżetami typu dodatkowa osłona lampy przedniej czy osłona chłodnicy. Macie jakieś propozycje w zakresie układu wydechowego, który brzmiał by lepiej od oryginału a jednocześnie nie kosztował 3-4 tys.. ?? I pytanie zasadnicze czy prawdą jest że założenie nowego wydechu bez zmiany mapy silnika nie przyniesie żadnego pozytywnego efektu poza nowym dźwiękiem.. ??
Z góry dzięki za pomocne odpowiedzi.
Z góry dzięki za pomocne odpowiedzi.
Re: Suzuki V-Strom 650 XT 2019
Ja bym zmienił osłonę silnika na pełną aluminiową,bądź metalową. A wydechem to się zajmij na sam koniec jak już nie będziesz miał w co pieniędzy ładować. Moim skromnym zdaniem. Wydech w Vstromach jest zupełnie normalny i przyzwoity,a na pewno jest doskonały w dalsze trasy do których jest stworzony. To nie cruzer żeby mu wydech tuningować. Oczywiście jest wiele osób które wydech zmieniają i nic mi do tego. Dla mnie to totalny zbytek. Wolałbym kasę na konkretny wyjazd przeznaczyć. Choćby Norwegia
Dokup resztę kufrów TRK. Są niezastąpione w podróżach czy zlotach na 2 osoby. Szybko je zabierasz do pokoju czy namiotu. Zostaw sobie jakąś kasę na zmianę kanapy na żelową,jak będziesz miał w planach wyjazdy po 500-800 km dziennie. risery do kierownicy też pewnie za jakiś czas będziesz kupował.
Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Ha, czytasz w moich myślach widzę:) Chyba faktycznie odpuszczę ten wydech. Z kuframi wstrzymam się do następnego sezonu, jeżdżę sam wiec ten kufer centralny plus rollbag 30 litrowy w zupełności mi wystarczają na 2-3 dniowy wyjazd. Wspomniane risery wymienię chyba samemu, prawda ?? Na bank będę chciał dokupić jakieś fajne z tanie
ledy i wymienić żarówkę bo ta seryjna żółta jest kiepska. Co do kanapy żelowej - możecie coś podpowiedzieć, u kogo to zrobić, na co zwrócić uwagę i jaki to mniej więcej koszt ?? Słyszałem że moto-tapicer z Krakowa jest w tym dobry, przy okazji może trochę upiększyć siodło..
650 pln u Grzegorza w Krakowie za wersję z żelem dla kierowcy.
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
Ja u niego dałem 880 zł., ale za żelowanie obu miejsc i poszerzanie mojego miejsca do 42 cm. oraz hafty indywidualne.
Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Podrzucisz foto, jak wyszło ? Bardzo duża różnica przy trasach 4-5 godzinnych ??
Tutaj ostatnio widać ją było : co-dzi-zrobi-em-dla-swojego-motocykla-t393-1540.html
A jak przeszukasz wątek to i do fotek samej kanapy dojdziesz.
A jak przeszukasz wątek to i do fotek samej kanapy dojdziesz.