UWAGA UWAGA UWAGA
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Pomożecie? Bulldog
-
- A2
Pomożecie? Bulldog
Witam szerokie grono.
Nosze sie od jakiegos czasu z zamiarem zmiany z DL650 2004 na cos nowszego.
Mam pytanie, poniewaz śledzę opinie na youtube , motobanda etc. , i juz mam mętlik w glowie.
Moj budzet raczej do 20K 25K PLN.
Mam 186cm wzrostu i tu jest ten problem.
Nie chce kupowac szlifierki raczej skłaniam sie ku V-ce tak jak Yamaha Bulldog....lub moze cos innego jak mogli byście doradzić...650 dla mnie za malo luboe jak motor do mnie "gada" przy 1000cc.
Z drugiej strony kusza mnie young timery. Jak Kawasaki ZRX lub Yamaha XJR...i tu mnie boli bo to sa juz rzedwoki.
Jezeli ktos z was mogl by chociaż z własnego lub kogoś kogo znacie doradzić w ktorym kierunku isc...bardzo ale to bardzo byl bym wdzięczny.
Pawel.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Nosze sie od jakiegos czasu z zamiarem zmiany z DL650 2004 na cos nowszego.
Mam pytanie, poniewaz śledzę opinie na youtube , motobanda etc. , i juz mam mętlik w glowie.
Moj budzet raczej do 20K 25K PLN.
Mam 186cm wzrostu i tu jest ten problem.
Nie chce kupowac szlifierki raczej skłaniam sie ku V-ce tak jak Yamaha Bulldog....lub moze cos innego jak mogli byście doradzić...650 dla mnie za malo luboe jak motor do mnie "gada" przy 1000cc.
Z drugiej strony kusza mnie young timery. Jak Kawasaki ZRX lub Yamaha XJR...i tu mnie boli bo to sa juz rzedwoki.
Jezeli ktos z was mogl by chociaż z własnego lub kogoś kogo znacie doradzić w ktorym kierunku isc...bardzo ale to bardzo byl bym wdzięczny.
Pawel.
Re: Pomożecie? Bulldog
Kolego kierunek to musisz raczej sam dobrać wg własnego gustu. Young timery są piękne ale v stromowi dużemu też nic nie brakuje bo mówisz, że 650 mało dla Ciebie...
DL 1000 (2019)
-
- A2
Re: RE: Re: Pomożecie? Bulldog
Duzy Vstrom tez fajna opcja, lecz po malym DL myslalem by sie sprawdzic na czym innym. Dlatego zapytuje w tym dziale inne moto niesłusznemotokrzys pisze:Kolego kierunek to musisz raczej sam dobrać wg własnego gustu. Young timery są piękne ale v stromowi dużemu też nic nie brakuje bo mówisz, że 650 mało dla Ciebie...

Chce tylko zasięgnąć opinni, moze ktos woe wiecej na temat powyższych moto. Wiem ze wybor nalezy do mnie, ale zawsze mozna sie zapytac, a noz widelec moze ktos cos doradzi.
Buldog to drag star w innej ramie, różnice -oprócz wizualnych- niewielkie. Po małym DL możesz się zdziwić.
Szerszeń DL 650A L7 - to już historia
Być może przypasowałaby ci Honda Varadero, czytając jakie masz wymagania.
Wiek to tylko cyfra.
Były: Java 250(353) >>>Drag Star 650>>>Drag Star 1100>>>Honda Varadero1000>>>DL650AL4>>>Jest DL650AL7
Były: Java 250(353) >>>Drag Star 650>>>Drag Star 1100>>>Honda Varadero1000>>>DL650AL4>>>Jest DL650AL7
Bulldoga miałem, dragstara też, nie będziesz zadowolony idąc w tę stronę, dużo mniejszy komfort podróżowania, bulldog to typowa bulwarówka, mógłbym go mieć w garażu jako jeden z wielu moto, ale każdy robi jak chce 

V-strom 650 XT 2016
-
- A2
Dlaczego mial bym sie zdziwić?pyra pisze:Buldog to drag star w innej ramie, różnice -oprócz wizualnych- niewielkie. Po małym DL możesz się zdziwić.
-
- A2
Czyli wystrzegać sie bulldoga?gorn pisze:Bulldoga miałem, dragstara też, nie będziesz zadowolony idąc w tę stronę, dużo mniejszy komfort podróżowania, bulldog to typowa bulwarówka, mógłbym go mieć w garażu jako jeden z wielu moto, ale każdy robi jak chce
-
- A2
Szczerze tez myslalem nad Varadero...tylko w sumie to bedzie to samo co DL...chvialem sie sprawdzic w innej "budzie". Wiem ze dobra ochrona przed wiatrem itd...tylko czy bedzie dosc zwinny jak moje male DL w miescie?vaaks pisze:Być może przypasowałaby ci Honda Varadero, czytając jakie masz wymagania.
-
- A2
Gorn mowidz zeby nie isc w te strone...a co myslisz na temat KTM SMT lub Muscle Bike? XJR 1300?gorn pisze:Bulldoga miałem, dragstara też, nie będziesz zadowolony idąc w tę stronę, dużo mniejszy komfort podróżowania, bulldog to typowa bulwarówka, mógłbym go mieć w garażu jako jeden z wielu moto, ale każdy robi jak chce
Jak chcesz mieć moc i dźwięk to polecam Suzuki Bandit 1250 S. Tylko że tym, to już trzeba trochę umieć jeździć.
-
- A2
Wszystko jest dla ludzi. Ja tam sie nie boje. Wlasnie tu jestem rozdarty...V-ka czy Rzedowka...ale 1000cc minimum. Nie wiem tylko czy Bandit pode mna nie zniknie. 185cm i 95kgU-boot pisze:Jak chcesz mieć moc i dźwięk to polecam Suzuki Bandit 1250 S. Tylko że tym, to już trzeba trochę umieć jeździć.

bo mały DL objeżdża buldoga, jak chcepablozpolska pisze:Dlaczego mial bym sie zdziwić?pyra pisze:Buldog to drag star w innej ramie, różnice -oprócz wizualnych- niewielkie. Po małym DL możesz się zdziwić.

Przymierz FJR
Szerszeń DL 650A L7 - to już historia
-
- A2
Re: RE: Re: RE: Re: Pomożecie? Bulldog
DL nie da rady objechac Bulldoga...pyra pisze:bo mały DL objeżdża buldoga, jak chcepablozpolska pisze:Dlaczego mial bym sie zdziwić?pyra pisze:Buldog to drag star w innej ramie, różnice -oprócz wizualnych- niewielkie. Po małym DL możesz się zdziwić.
Przymierz FJR
Co do fujary...to nie dla mnie. Siedziałem ostatnio na tym...nie moja bajka....

Miałem bandita 1200 i 1250 naprawdę super sprzęty ale musisz się przymierzyć i sam zobaczyć. Jest duży ale sporo niższy niż dl. Ja mam jakieś 176cm i w sumie prawie całe stopy dotykaly ziemi. Jeszcze jest xj 900 większy troszkę i cięższy niż gsf bo kumpel ma i porownywalismy. Jeśli nie miałeś żadnego rzędowego silnika to warto sobie zobaczyć bo to też fajna sprawa.
DL 1000 (2019)
Chcesz cos zupelnie innego? Wez pod uwage Hayabuse. Ale uwazaj, bo czasami sie okazuje ze lepsze zostalo zastapione dobrym.
DL650K7 -> Hayabusa K6 ->DL650AM2
Ja od dłuższego czasu myślę nad drugim moto
Gsx 1400 w niebieskim malowaniu lub CB 1300 w czerwonym lub xjr 1300 w żółtym.
Bardzo mi się podobają.
Bardzo mi się podobają.
DL 650 XT 2016 i honda CB 1300 2013
-
- A2
Dzieki, mysle ze jestem za dlugi na hayabuse.Mati! pisze:Chcesz cos zupelnie innego? Wez pod uwage Hayabuse. Ale uwazaj, bo czasami sie okazuje ze lepsze zostalo zastapione dobrym.
-
- A2
Dokladnie tez o tych myslakem plus zxr 1200...i masz tu babo placek.merc pisze:Ja od dłuższego czasu myślę nad drugim moto
Bardzo mi się podobają.