Naklejki na Auto Samochód z motocyklem DL Vstrom 650 DL VStrom 1000 DL VStrom 1050
Re: Naklejki na Auto Samochód z motocyklem DL Vstrom 650 DL VStrom 1000 DL VStrom 1050
Cholibka Adriano.
Tę drugą naklejkę też bym wziął.
Paczka doszła. Obecnie w kwarantannie. Jutro rozpakuję to napisze, jak wygląda.
Tę drugą naklejkę też bym wziął.
Paczka doszła. Obecnie w kwarantannie. Jutro rozpakuję to napisze, jak wygląda.
Pozdrawiam. Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy.
Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Re: Naklejki na Auto Samochód z motocyklem DL Vstrom 650 DL VStrom 1000 DL VStrom 1050
Mam i ja
Trochę zabawy, ale sukcesik
Dla następców klejących. Najlepiej w takich temperaturach jakie mamy na zewnątrz. Proponuję lekko rozgrzac blachę suszarką, lub jak ktoś ma pojęcie opalarką.
Do zimnej blachy bardzo słabo się klei
Dzięki autorowi za fajną grafikę
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Trochę zabawy, ale sukcesik
Dla następców klejących. Najlepiej w takich temperaturach jakie mamy na zewnątrz. Proponuję lekko rozgrzac blachę suszarką, lub jak ktoś ma pojęcie opalarką.
Do zimnej blachy bardzo słabo się klei
Dzięki autorowi za fajną grafikę
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
Komar 3 --> MZ 250 TS --> SUZUKI GSX600F --> SUZUKI DL1000 V-Strom K7
Ja też chce, ja też chcę ale 1050
650 nigdy tak nie wyglądała :/ W wersji od 17` to już prędzej coś takiego.
DZEPETTO ciesze się, że operacja zakończona sukcesem Dobra uwaga, żeby kleić przy ciepłych temperaturach, choć ja kleiłem bez żadnego podgrzewania karoserii, na zimno i było dobrze. Niemniej każda rada wynikająca z doświadczenia jest cenna na przyszłość i dla innych
askryptor a chcesz zamówić naklejkę dla siebie? Czy tylko hejt na wzór, że nie zgadzają się drobne szczegóły do wersji 650?
askryptor a chcesz zamówić naklejkę dla siebie? Czy tylko hejt na wzór, że nie zgadzają się drobne szczegóły do wersji 650?
Za dzieciaka: Peugeot Speedfight II -> Honda NSR 125 -> Peugeot Speedfight II 206WRC i długo długo nic...
Od niedawna: na sezonowy rozruch Suzuki Burgman 400 Merc -> i nareszcie docelowe...
Od niedawna: na sezonowy rozruch Suzuki Burgman 400 Merc -> i nareszcie docelowe...
@Adri@no Czy wszystko co nie jest jednoznaczną pochwałą lub poklepywaniem jest od razu hejtem? I nie wolno żadnych uwag na forach wnosić, choćby w neutralnym tonie? Tamten wzór to litrówka 2 generacje do tyłu i tylko tyle lub aż. Jak kto woli.
Mam tą naklejkę z pierwszego linku, bardzo ładna moim zdaniem, trzyma się dobrze już rok
V-strom 650 K5