UWAGA UWAGA UWAGA
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Kombinezon przeciwdeszczowy SECA MONSUN
Re: Kombinezon przeciwdeszczowy SECA MONSUN
Tak więc Grzechu, po tych wszystkich opiniach, nie pozostaje ci nic innego, jak tylko wymienić na dwuczęściowy 

- Grzechu (Kobyłka)
- A+B+C+D
Nic nie wymieniam, dopóki nie pocieknie po jajach 

Honda Transalp 650XL + Suzuki V-Strom DL 1000 ABS 2016
SP6AZE
SP6AZE
Podepnę się pod temat i podpytam zacne grono
W temacie przeciw deszczowego kombinezonu. Kupuję, a raczej kupiłem z możliwością zwrotu
2 częściowy kombinezon Rebelhorn RAIN FLUO.( Zawsze planowałem jedno częściowy)
Jako że wcześniej nie miałem deszczówki, nie mam też doświadczenia z praktycznej strony użytkownika
W sklepie spotkałem motocyklistę który jak opowiadał dużo jeździ turystycznie i wymienił 1 częsciowy na 2
bo łatwiej się ubrać i wygodniej. Pani sklepowa też mówi że jeździ w 2 częsciowym.
Jakie jest wasze doświadczenie ?
Który praktyczniejszy 1 częściowy czy 2 częściowy ?
W temacie przeciw deszczowego kombinezonu. Kupuję, a raczej kupiłem z możliwością zwrotu
2 częściowy kombinezon Rebelhorn RAIN FLUO.( Zawsze planowałem jedno częściowy)
Jako że wcześniej nie miałem deszczówki, nie mam też doświadczenia z praktycznej strony użytkownika
W sklepie spotkałem motocyklistę który jak opowiadał dużo jeździ turystycznie i wymienił 1 częsciowy na 2
bo łatwiej się ubrać i wygodniej. Pani sklepowa też mówi że jeździ w 2 częsciowym.
Jakie jest wasze doświadczenie ?
Który praktyczniejszy 1 częściowy czy 2 częściowy ?
Komar 3 --> MZ 250 TS --> SUZUKI GSX600F --> SUZUKI DL1000 V-Strom K7
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Dwuczęściowy, wszystko łatwiej.
Wozić, suszyć, pakować, ubierać, zdejmować...
Poza tym przy małym deszczu czaswm wystarczy góra tylko.
Wozić, suszyć, pakować, ubierać, zdejmować...
Poza tym przy małym deszczu czaswm wystarczy góra tylko.
Weź po prostu spróbuj to ubrać gdy masz na sobie całe "uzbrojenie" do jazdy.
Sam sobie odpowiesz.
Sam sobie odpowiesz.
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
Nie polecam żadnego produktu SECA !
Mam niestety od nich większość stroju w tym jedną z najdroższych kurtek - SECA Arrakis, nie dawno była już na 3 naprawie gwarancyjnej, natomiast zestaw przeciwdeszczowy, dwuczęściowy który posiadam kupił także crimson, on także musiał to badziewie reklamować po jeździe w Rumunii w deszczu, przeze mnie bo go zachęciłem do zakupu (sorry crimson)
Rękawiczki SECA reklamowałem - 3 razy, spodnie SECA - 2 razy, poprzednią kurtkę SECA Touareg- 4 razy.. nigdy więcej nie kupię tego g...a od SECA ! Amen
Mam niestety od nich większość stroju w tym jedną z najdroższych kurtek - SECA Arrakis, nie dawno była już na 3 naprawie gwarancyjnej, natomiast zestaw przeciwdeszczowy, dwuczęściowy który posiadam kupił także crimson, on także musiał to badziewie reklamować po jeździe w Rumunii w deszczu, przeze mnie bo go zachęciłem do zakupu (sorry crimson)

Rękawiczki SECA reklamowałem - 3 razy, spodnie SECA - 2 razy, poprzednią kurtkę SECA Touareg- 4 razy.. nigdy więcej nie kupię tego g...a od SECA ! Amen

- Ocena: 5.88235%
Iżu
Tak to jest tanie mięso Chińczycy jedzą a potem masz wirusy .
Ja kupiłem modeka adventure Czwarty sezon. Za......sta
Połecam Modeka Ventura GT Kurtka tekstylna, czarny-szary, ja kupiłem czarno czerwona
1327,53 zł
FC-Moto
Ja kupiłem modeka adventure Czwarty sezon. Za......sta
Połecam Modeka Ventura GT Kurtka tekstylna, czarny-szary, ja kupiłem czarno czerwona
1327,53 zł
FC-Moto
Lepszy głupiec wędrujący po świecie niż mędrzec siedzący w domu
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Ja mam Seca Strada i jest ok.
Buty Seca byly kiepskie.
Rekawice letnie Seca bardzo dobre.
Generalnie poza butami nie ma co narzekać.
Za nieco ponad tysiąc zl jest komplet.
Buty Seca byly kiepskie.
Rekawice letnie Seca bardzo dobre.
Generalnie poza butami nie ma co narzekać.
Za nieco ponad tysiąc zl jest komplet.
Ja generalnie powiem tylko tyle - za co płacisz to masz.
Mam porównanie paru kurtek m. in. seca, macna czy dainese i mówiąc wprost - dainese poza masakryczną ceną kładzie i sece i macne na głowę pod każdym względem.
Co do kondoma seca - 3 lata dzielnie służył ale po całym dniu jazdy w deszczu w Rumunii spodnie przesiąkły od kanapy więc dupa była mokra.
Mam porównanie paru kurtek m. in. seca, macna czy dainese i mówiąc wprost - dainese poza masakryczną ceną kładzie i sece i macne na głowę pod każdym względem.
Co do kondoma seca - 3 lata dzielnie służył ale po całym dniu jazdy w deszczu w Rumunii spodnie przesiąkły od kanapy więc dupa była mokra.
null
Czyli dobrze kupiłem że 2 częściowy
Kobitce kupię taki sam
Zobaczymy jak się spisze Rebelhorn
Bo rękawice tej firmy po pierwszym sezonie porościagały się masakrycznie
Kobitce kupię taki sam
Zobaczymy jak się spisze Rebelhorn
Bo rękawice tej firmy po pierwszym sezonie porościagały się masakrycznie
Komar 3 --> MZ 250 TS --> SUZUKI GSX600F --> SUZUKI DL1000 V-Strom K7
Ja posiadam dwuczęściowy komplet Helda. Po kilku latach użytkowania oceniam go bardzo dobrze.
Ja mam oxford 2 częściowy, ale potrzebuje jednej modyfikacji, mam zamiar doszyć gumki do butów Wkurza mnie cały czas że podnoszą się i potrafią nawet, na wysokość łydki w czasie jazdy się podnieść.
DL650A L8
@Lord. Streczem streczem go. Owijasz i spokój.. nic niepodwiewa ja wożę takie małe granaty streczowe przydają się w bardzo dużo przypadkach. Polecam ...
Lepszy głupiec wędrujący po świecie niż mędrzec siedzący w domu
Cześć, gdzieś czytałem wynurzenia koleżki z motopraktyki i on sobie wypatencił krótkie odcinki gumy z majtekLord pisze:Ja mam oxford 2 częściowy, ale potrzebuje jednej modyfikacji, mam zamiar doszyć gumki do butów Wkurza mnie cały czas że podnoszą się i potrafią nawet, na wysokość łydki w czasie jazdy się podnieść.

Honda CM125 '93 -> Honda CB750 '95 -> Suzuki DL650XT '18
Spoko patent, ale już w czerwcu doszyłem gumy do nogawek, może i inwazyjny sposób ale jakoś z tymi foliami sie nie cackam. Teraz zdecydowanie lepiej chociaż czasami przydały by sie teraz szelki od góry
. Na szczęścia Kurtała tez jest długa 

DL650A L8
Kuźwa, dopiero się ogarnąłem że pisałeś tego posta w marcu
Może na złotą łopatę nie zasługuję, ale srebrne grabki jak najbardziej w moim zasięgu 

- Ocena: 5.88235%
Honda CM125 '93 -> Honda CB750 '95 -> Suzuki DL650XT '18