UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
bacaoca - mój 650XT
Re: bacaoca - mój 650XT
Uwierz mi, że nic takie nagranie nie da... Wczoraj nagrałem, słuchałem na głośnikach, słuchawkach itd. Potem dla porównania posłuchałam innych nagrań na Youtube i wszystko brzmi niemal jednakowo... Trzeba posłuchać live 

-
- AM
to nawet z laptopowych głośniczków robi wrażenie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak wygląda mój wykastrowany dziobak na obecny sezon.
Halogeny 4xled na razie tylko zamontowane, podłączeniem zajmie się ktoś, kto ogarnia takie rzeczy.
No i małe kuferki Givi wraz ze stelażem założyłem.

Halogeny 4xled na razie tylko zamontowane, podłączeniem zajmie się ktoś, kto ogarnia takie rzeczy.
No i małe kuferki Givi wraz ze stelażem założyłem.

- Pyxis
- A+B+C+D
- Kontakt:
Bez dzioba wyglada, jak by na cos chorowal. 

( . Y . )
Parafrazujac: Trafiaja sie szaleni motocyklisci, ale nie ma starych szalonych motocyklistow.
Bialy dziobaty DL 650 AL2
Parafrazujac: Trafiaja sie szaleni motocyklisci, ale nie ma starych szalonych motocyklistow.
-
- A+B
No, zasadniczo minął/mija kolejny sezon. Jak się spisuje maszyna? Jakieś kolejne modyfikacje? Czy silnik nadal spełnia oczekiwania? Czy przesiadka na litr? 

-
- A1
Z ciekawości jak się skończyła wymiana dziobu? Trzeba rozbierać cała czachę i boczne owiewki? Czy wystarczy dziób ze zwykłej wersji wersji zamienić na xt bez ściągania innych owiewek? 

- Pyxis
- A+B+C+D
- Kontakt:
Wystarczy odkrecic "grilla" i zalozyc dziob. Problem jest tylko z wyjeciem zapisni tego plastiku czachy co idzie miedzy lampami. U mnie pekl podczas proby wyciagniecia.
( . Y . )
-
- A1
Pękła część lampy czy grilla, który przekładałeś? I chodzi o ten jeden środkowy w który wchodzi śruba? 

Hej, właśnie mi pękło jak tobie. Jak sobie z tym poradziłeś? Czym skleiłeś? Rozbierałeś całość żeby czachę ściągnąć?