takie trochę shit happens bo każda data koliduje albo trzeba jechać przez pół Polski
Jak masz klamoty motocyklowe, to wystarczy. Widziałem raz gościa, co na skuterze wiózł dziecko w kasku narciarskim. No, w sumie lepsze to niż nic, ale jego bezpieczeństwo na drodze nie zależy tylko od niego, choćby nie wiem jak wolno jechał.trombel pisze: ↑29 cze 2021, 00:29@Lesres7.0
@Chris
@Voyager
@Gaspar75
@Struna (chyba nie pominąłem nikogo jadącego w niedzielę za granicę)
Trzyniec już w nadchodzący weekend. Ustawiamy się jakoś na wspólny przejazd do Czech?Nie wiem czy wszyscy atakujemy ze wspólnego kierunku ale @Voyager i @Gaspar75 atakują z okolic BB co mnie akurat bardzo odpowiada. Szkolenie od 9, na którą najlepiej tam być? I jeszcze pytanie o ochraniacz pleców, piszą o żółwiu lub innym typie, a w kurtce tylko pianka. Obstoję na tym? Trzepią mocno ten aspekt? Czy raczej lepiej się pofatygować jeszcze na tygodniu do motosklepu?
Jeszcze jedzie z nami @Grzegorz 75trombel pisze: ↑29 cze 2021, 00:29@Lesres7.0
@Chris
@Voyager
@Gaspar75
@Struna (chyba nie pominąłem nikogo jadącego w niedzielę za granicę)
Trzyniec już w nadchodzący weekend. Ustawiamy się jakoś na wspólny przejazd do Czech?Nie wiem czy wszyscy atakujemy ze wspólnego kierunku ale @Voyager i @Gaspar75 atakują z okolic BB co mnie akurat bardzo odpowiada. Szkolenie od 9, na którą najlepiej tam być? I jeszcze pytanie o ochraniacz pleców, piszą o żółwiu lub innym typie, a w kurtce tylko pianka. Obstoję na tym? Trzepią mocno ten aspekt? Czy raczej lepiej się pofatygować jeszcze na tygodniu do motosklepu?
Mówisz o tym Orlenie przy DK1 od strony Czechowic na Bielsko jak się jedzie? W razie co poproszę o jakiś nr kom. na priva gdyby były problemy się złapać. Albo po prostu wrzuć linka z lokalizacją dla ułatwienia. Ale jeśli to ten to ja się melduję
To ja też się piszę. Z kimś już tam pisałem na grupie na fb ,ale zakładam ,że to Wy bo ile jest osób z BB