Czytasz mi w myślach, też nigdy nie byłem w tej karczmie a słyszałem pozytywne opinie o ich jedzeniu
UWAGA UWAGA UWAGA
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Podkarpacie
Re: Podkarpacie
DL650 AL2 ----> DL1000 ---> Honda CRF 1100L AT AS DCT
Fototag: 1
Lepiej mieć brzuch od piwa niż garba od roboty
Wieża w Pruchniku jak to wieża. Widok z niej, jak to mówią, "dupy nie urywa"
Ale traski tam są nawet fajne. Ja jak coś to pewnie w niedzielę bym ruszył, ale do końca nie wiem czy przypadkiem gości nie będę miał (a wtedy nici z jazdy). W sobote się okaże.

Jedzonko pycha! Porcje przeogromne. Kiedyś jednej porcji placków po węgiersku nie mogliśmy do spółki z plecaczkiem wcisnąć.
Co prawda w sezonie zawsze są długie kolejki, ale na takich wypadach nigdy nam nieśpieszno...
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Nie jest taka zła. Jest w pobliżu Rzeszowa więcej niższych z widokiem na nic. Ta chociaż ładnie pracuje na wietrzegorghu pisze:Wieża w Pruchniku jak to wieża. Widok z niej, jak to mówią, "dupy nie urywa"Ale traski tam są nawet fajne. Ja jak coś to pewnie w niedzielę bym ruszył, ale do końca nie wiem czy przypadkiem gości nie będę miał (a wtedy nici z jazdy). W sobote się okaże.

Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka
DL650 AK7
Jak tylko pogoda pozwoli to w niedziele bym się tam wybrałem kolo poludnia jak bedzie najcieplej, niby na niedziele zapowiadaja 10-14⁰ wiec szalu nie ma ale tez nie ma tragedii, nigdzie dalej bo jeszcze nie pora na dłuższe wyjazdy, a potem do wspomnianej karczmy na jakiś placek po węgiersku i kawę.
Wszystko zależy teraz od matki natury czy da otworzyć nowy sezon
Jeśli ktoś byłby chętny na tą wieżę w niedziele to najlepiej pisać na PW o szczegoly
Wszystko zależy teraz od matki natury czy da otworzyć nowy sezon

Jeśli ktoś byłby chętny na tą wieżę w niedziele to najlepiej pisać na PW o szczegoly

ustalmy że w niedziele do 9:00 potwierdzimy swoją obecnosć na "spotkaniu"
Ja mam w sobote urodziny żony więc róznie może być ale wstepnie gdziekolwiek chętnie się wybiore
Ja mam w sobote urodziny żony więc róznie może być ale wstepnie gdziekolwiek chętnie się wybiore
-
- A
Ta knajpka w Bachórzu na kawę dobry punkt zborny i tak mniej więcej po równo mamy do niego. Niech stawiają po woli wodę w imbryku 

-
- A
Mozemy zrobić tam taki "Mini Podkarpacki Ekonomiczny Przed-Zlot Sympatyków i Właścicieli Suzuki Vstrom i Wszelkiej Innej Maści Jednośladów".
Ja parę osób na kilka motków też mam spoza forum na motocyklach niesłusznych
Ja parę osób na kilka motków też mam spoza forum na motocyklach niesłusznych

Osobiście wolałbym Semafora zostawić na koniec objazdówki.
Romet R125 vel Debeściak
Panowie nie planujcie, nie planujcie
będzie padało to pojedziecie palcem po mapie hehehehee w sobotę mozna planowac
osobiście też wolałbym papu w knajpie na koniec zostać a najpierw pośmigać 

@pyra pewnie ze oglądam... super ma te filmiki, jeden z niewielu które lubię ogladac
-
- A
Wygląda na to, że się nie spełnią deszczowe przepowiednie. Mało tego, dzisiaj już pokazuje nawet 15 C w niedzielę. Dobry progres - co dzień stopień w górę. W niedzielę może letnią kurtkę trzeba zabrać do kugra

-
- A
Znaki na ziemi na niebie i w TV wskazują że będzie można wyciągnąć moto po zimowaniu. Ja planuje wyjechać z domu koło 9 jak już się ciepłej zrobi i kto chętny moglibyśmy się umówić gdzieś w Rzeszowie +/- koło 10.00.
Przydałoby się wymienić na priv numerami telefonów.
Romet R125 vel Debeściak
Panowie. Dołączam do Was.
@skibol83 czy na stacji paliw circle K w Kolbuszowej ok. 9 będzie dla Ciebie optymalnie?
@skibol83 czy na stacji paliw circle K w Kolbuszowej ok. 9 będzie dla Ciebie optymalnie?
-
- A
My planujemy wyjechać o 11 z Krosna i zameldować się Pod Semaforem o 12:30 - kawka i jakieś żarełko i powrót ok 13:30 do Krosna.
To pewnie w tych godzinach możemy się złapać, jak wyjadę o 9 z domu to koło 10.30-11 bym był na wieży a potem na papu pod semaforJanek-2004 pisze: ↑17 mar 2023, 21:10My planujemy wyjechać o 11 z Krosna i zameldować się Pod Semaforem o 12:30 - kawka i jakieś żarełko i powrót ok 13:30 do Krosna.