Mój motocykl to Suzuki V-strom DL-650 z 2016 roku, przejechane mam jakieś 5,5 tysiąca km.
Czy u Was też tak się dzieje, a może ząbkuje mi się przednia opona ?
Pozdrówko

Spróbuję, w weekend ma być znowu ładniestaszek_s pisze:Syn ma coś podobnego na małym Varadero, zdjął na próbę kufer centralny i ponoć ustało. Spróbuj bez kuferka się przejechać.
Może przy tej prędkości nie trzymając kierownicy może zaczynasz drżeć ze strachu a to przenosi się na resztę konstrukcji?Iżu pisze:... po puszczeniu kierownicy zaczynają się dziwne poprzeczne wibracje, przy jeździe z prędkością ok. 60 km/godz ?
)
Strach mówisz.. faktycznie te 60 km/godz. to zabójcza prędkośćAntyks pisze: Może przy tej prędkości nie trzymając kierownicy może zaczynasz drżeć ze strachu a to przenosi się na resztę konstrukcji?
ps. temat już poruszany na forum.. drgania-kierownicy-t559.html
To co się tak tłucze ? owiewki ?czekol pisze:Z tymi stukami pod czachą nic nie zrobisz. Ten typ tak ma....
U siebie wszystko rozbierałem i skręcałem dokładnie ponownie ale nic nie pomogło
Od nowości koła w moim motocyklu mają odważniki wbite na felgi co mnie trochę dziwi, bo na ogól w motocyklach stosuje się klejone.Struna pisze:przede wszystkim koło do weryfikacji wyważenia
Jakbym wiedział co dokładnie to bym poprawił:)Iżu pisze:To co się tak tłucze ? owiewki ?czekol pisze:Z tymi stukami pod czachą nic nie zrobisz. Ten typ tak ma....
U siebie wszystko rozbierałem i skręcałem dokładnie ponownie ale nic nie pomogło
Bez kufra centralnego jest tak samo, czyli może koło?Antyks pisze:Przejedź się najpierw bez kufrów...