Takie pytanko, bo może ktoś odgadł. Czym różni się Freedconn R1 Plus od Freedconn F1 Plus?
R1 https://pl.aliexpress.com/item/1005002058706974.html
F1 https://pl.aliexpress.com/item/1005002029237526.html
Przy okazji też pytanie czy ktoś ma jakieś inne propozycje kombajnu interkom + kamera. Z tego co widziałem Sena C10 Evo raczej nie jest warta swojej ceny gdyż jakość (niby 4K) jest czasem akceptowalna, czasem tragiczna, a czasem porównywalna z Freedconnem za 1/5 ceny.
Freedconn R1+ vs F1+
Re: Freedconn R1+ vs F1+
Też temat mnie interesuje.

Pozdrawiam. Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy.
Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Dawno mnie na forum nie było, ale żeby zmniejszyć poziom entropii w układzie wrzucę kilka słów o chińskim wynalazku.
Opcja TL:DR: Filmy nagrywa się kamerą, a nie interkomem. A rozmawia przez interkom, a nie kamerę. Co jest do wszystkiego, jest do d$&#.
Plusy:
Opcja TL:DR: Filmy nagrywa się kamerą, a nie interkomem. A rozmawia przez interkom, a nie kamerę. Co jest do wszystkiego, jest do d$&#.
Plusy:
- Niska cena jak na Freedconna przystało
- Działa należycie, jak każdy Freedconn
- Łączy się ze wszystkim, jak każdy Freedconn
- Jakość nagrań nie zachwyca, ale działa
- Ma apke, ma WiFi, ma Bluetooth 5
- Dzięki nagrywany jest z mikrofonu wbudowanego w interkom
- Powyżej 100km/h dźwięk nagrywany przez kamerę to "frubunbubu, wububu, brum, futututu" i nic więcej
- Nagrania dzielone są na kawałki trwające 3 minuty
- Ilość funkcji sprawia, że opanowanie tego wynalazku jest dość karkołomne
- Uruchomienie nagrywania zajmuje sporo czasu i psuje sporo nerwów
- Łącząc się apką poprzez wifi oczywiście musimy zrezygnować z innych hotspotów
- Parowanie trwa znacznie dłużej niż w T-Max`ie i ustawienie funkcji interkomu potrafi trochę zająć
wow, nie widzialem jeszcze takiego kombajnu 

"Jam jest Latający Potwór Spaghetti. Nie będziesz miał innych potworów przede Mną. (Potem możesz mieć; tylko zabezpiecz się). Jedynym Potworem, który zasługuje na pisanie wielką literą jestem Ja!" Nieokreślona liczba NIE-Przykazań a Sugestii