Jeśli ktoś nie ma DMC to nic nie szkodzi, wtedy łączysz sie standardowo przez Bluetooth, cardo ma to do siebie że działa w tych dwóch systemach komunikacji, tak lub tak
Ja przeglądnalem mase filmikow na yt, testow opini i unboxing (czy jak to sie pisze). I znalazłem tylko jeden polskojęzyczny filmik który mi sie spodobał, i na podstawie tego doszedłem do wniosku ze będzie to Cardo, jutro jade do Rzeszowa na zakupy, jesli beda mieli pojedynczy zestaw na miejscu to od razu kupie.
Mój pierwszy typ to byl cos taniego budżetowego "made in china", później miał to być avant, .... ale...., po obejzeniu tego filmiku dałem spokój, gdyż taki tani można sobie kupić jesli sie jeździ typowo z plecakiem lub używa tylko np do tel. Im większa grupa, odległości, różnorodności marek to taki "chinczyk" jest wówczas bezużyteczny. Wtedy sprawdza sie jedynie cosz gornej polki, no chyba ze ma sie stala ekipe i kupujecie wszyscy jednakowy sprzet
Edit:
Zamówiłem sobie Cardo, jutro ma przyjść do sklepu, bylem tez w innym i weszlismy na temat Interphone, sprzedawca zapowiedział, ze na przełomie kwietnia maja ma wyjsc nowy z technologia Mesha (czy jak to sie pisze)