Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem: https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
Iżu jakbyś miał czas to spróbuj przejechać się Ducati V2S.
W krakowie na zakopiance jeszcze 2 tygodnie temu mieli.
Czekaliśmy z kumplami od maja i w końcu ściagęli.
Ciekaw jestem Waszych odczuć
Hej dzięki za informację, zadzwonię do nich jutro i zapytam. Piona
Testowaliśmy ten motocykl w 3 i mamy dokładnie te same odczucia.
Tzn znaleźliśmy te same wady i te same zalety ale Ty jesteś mocno objeżdżony w innych więc trzymam kciuki zeby się udało
Grześ dlatego podpowiedziałem coś interesującego do testów ale tu trzeba specjalisty żeby zwrócił uwage na wszystko bo może nas 3 amatorów po prostu się myli w niektórych wadach czy zaletach
To takie zadanie domowe dla Iżu
@Iżu, mam pytanie Nie wiem czy będziesz pamiętał jak ma się kąt ugięcia kolan między Twoim "starym" DL'em, Tigerem, a Tuaregiem? Jak byś to poukładał w kolejności różnicy, jeśli takowa oczywiście jest? Będę baaardzo wdzięczny za odpowiedź Pozdro!
@Iżu, mam pytanie Nie wiem czy będziesz pamiętał jak ma się kąt ugięcia kolan między Twoim "starym" DL'em, Tigerem, a Tuaregiem? Jak byś to poukładał w kolejności różnicy, jeśli takowa oczywiście jest? Będę baaardzo wdzięczny za odpowiedź Pozdro!
Hej, na pewno najmniejsze ugięcie kolan jest w Aprilii Tuareg 660, w Tigerze 850 Sport jest raczej podobnie jak w Suzuki, przynajmniej tak to widzę na moich filmach, ale to rzecz bardzo subiektywna bo każdy ma inna anatomię i długość nóg. Piona
Hej, na pewno najmniejsze ugięcie kolan jest w Aprilii Tuareg 660, w Tigerze 850 Sport jest raczej podobnie jak w Suzuki, przynajmniej tak to widzę na moich filmach, ale to rzecz bardzo subiektywna bo każdy ma inna anatomię i długość nóg. Piona
Ja ciagle podziwiam ze ktos rozwazal wogole Aprilie
"Jam jest Latający Potwór Spaghetti. Nie będziesz miał innych potworów przede Mną. (Potem możesz mieć; tylko zabezpiecz się). Jedynym Potworem, który zasługuje na pisanie wielką literą jestem Ja!" Nieokreślona liczba NIE-Przykazań a Sugestii
@erykoszolc przeprowadziłeś się do Norkow i przeobrażasz się w prawdziwego Norka wręcz Wikinga brodotowego .
Eryko się zastanawia się tak myślę między T 700 a Aprilia
Szkoda że nie mam jak dorwać Aprili i porównać do mojej yamaszki
Lepszy głupiec wędrujący po świecie niż mędrzec siedzący w domu
@erykoszolc przeprowadziłeś się do Norkow i przeobrażasz się w prawdziwego Norka wręcz Wikinga brodotowego .
Eryko się zastanawia się tak myślę między T 700 a Aprilia
Szkoda że nie mam jak dorwać Aprili i porównać do mojej yamaszki
@Oskar ostatecznie postawiłem na T7 Aprilia u mnie odpadła z powodu ceny, dostępności do serwisu i zwijającego się jednego z pobliskich dealerów Aprilii
Dobry wybór
Ps .
Wiedziałem że kupisz t 700 ale będzie machało ...między tunelami. ..
ciągnie Cię poza czarne i temu kupiłeś motocykl który niebdzie Cię ograniczał. ....
Gratuluję dobry wybór ..
Ale jesteś człowiekiem który chcę widzieć więcej a taki motocykl jest Twoim przyjacielem który Cię pokaże świat o którym nawet nie myślałeś że istnieję . ...
Piona .
Lepszy głupiec wędrujący po świecie niż mędrzec siedzący w domu
@Oskar i tego się trzymajmy Tego oczekuję od motocykla, abym mógł zrobić na nim wszystko co w danym momencie chcę, nie wydając całego majątku na niego Co do piwka, niestety nie piję, ale kawka i pogaduchy z wielką chęcią! Do zo