wskaźnik ciśnienia opon - nie polecam!
Re: wskaźnik ciśnienia opon - nie polecam!
Może to jest stary, zwykły, monochromatyczny LCD? Taki jak w starszych DLach...?
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Kolorowy. Jak jest awaria to miga na czerwono. Na zlocie Ci pokażę. Jak będzie słońce...
No będzie, no!

No będzie, no!

Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Ja dziś wpadłem w niezłą dziurę, ale zamiast się martwić, czy dojadę na zlot, patrzyłem, co mi TPMS mówi. A on mówi "nic się nie stało" 

Czarny DL650XT M0 na Au-felgach
Widocznie montaż był blisko jakiegoś stadionu, gdzie grała polska kadra.
- Ocena: 5.88235%
- Thomson1024
- A1
A ja sobie zakupiłem takie nakręcane pochodzenia dalekowschodniego. Fabryczny uchwyt na wyświetlacz był wielki i pasował tylko na kierownicę, więc wyświetlacz był poza polem widzenia. Dlatego zrobiłem sobie adapter do zamontowania go do mocowania belki Givi nad zegarami. A ponieważ wyświetlacz montowany jest na gwint 1/4 cala i każdy jego montaż i demontaż to trochę kręcenia to zakupiłem magnetyczny adapter, również z dalekiego wschodu, i teraz montaż i demontaż zajmują sekundę.
A wczoraj testowałem ten system w praktyce, niestety się nie pomylił i faktycznie zeszło powietrze z tylnej opony po złapaniu gwoździa.
Używam dopiero od grudnia, było jeżdżone w deszczu i zimnie i póki co działa. Zobaczymy jak będzie w upały.
A wczoraj testowałem ten system w praktyce, niestety się nie pomylił i faktycznie zeszło powietrze z tylnej opony po złapaniu gwoździa.
Używam dopiero od grudnia, było jeżdżone w deszczu i zimnie i póki co działa. Zobaczymy jak będzie w upały.
- Załączniki
-
- P_20240218_110331.jpg (1.41 MiB) Przejrzano 2141 razy
-
- P_20240218_110353.jpg (1.13 MiB) Przejrzano 2141 razy
-
- P_20240218_110410.jpg (1.23 MiB) Przejrzano 2141 razy
No ale to chyba normalne, że cisnienie w wyższych temperaturach rośnie? No i co wtedy? Zatrzymujesz się i upuszczasz?
Kawasaki ER5, Yamaha XJ6, Suzuki V-Strom 1050XT