Ogłoszenie duszpasterskie
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Chciałem poinformaować, że znalazł się chętny i chętna, któremu pomoże kolejny chętny w organizacji jesiennego zlotu.
Termin i miejsce zlotu zostanie ogłoszone na zlocie w Skokach Dużych
*Tak naprawdę termin zlotu jest już na forum ale znaleźć nie jest tak łatwo
Wyswietlacz biegow, gdzie podpiąć?
Wyswietlacz biegow, gdzie podpiąć?
Witam. Może ktoś wystawić zdjęcie do której kostki podpiąć wyswietlacz biegow z Ali? Moje wtyczki coś słabo pasują do siebie, nie chce na siłę wciskać. Może w złom wtyczkę wciskam
Re: Wyswietlacz biegow, gdzie podpiąć?
Wtyczka jest tu najmniejszym problemem. Trzeba wiedzieć czy w tym modelu motocykla jest taka możliwość, a potem poszukać kogoś z multimetrem i lutownicą.
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
SP8WAS KO10aa
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
SP8WAS KO10aa
Wyswietlacz już z zaprawiona wtyczka dedykowany do suzuki dl650 2007 / 2011 z ABS. Chciałbym tylko fotkę pod którą wtyczkę polaczaja ci co tak mają. Wiem że są też że kabelki się lutuje.
Może ten filmik pomoże.
Romet, Ogar, CZ 175, Suzuki Bandit 400 i obecnie od maja 2018 V-strom DL650 k 5 czarny oraz DL 650 z 2024 roku model 2025 niebieski
Podłączasz do wtyczki serwisowej. Patrząc od tyłu motocykla znajduje się po prawej stronie tuż przed zbiornikiem To chyba jedyna "luźna" wtyczka w w tej okolicy wiec ciężko pomylić . (fabrycznie ma zaślepkę)
- Ocena: 5.88235%
Dla zainteresowanych na poniższym filmiku jest fajnie pokazane gdzie to podlaczyc.