Witam. Problem już poruszany na forum o braku prądu i przepalających się kostkach za chłodnicą w DL 650 2012r.
Czy wymieniał już ktoś te kostki na nowe? W ASO nie dostępne. Czy ma może ktoś jakiś link gdzie można kupić coś podobnego?
UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Całkowity brak prądu
Re: Całkowity brak prądu
Dzień dobry,zastałem Jolkę 

Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Pytanie co znaczy "całkowity brak prądu"?? Na tak zadany temat to problemu bym szukał w reglerze albo w alternatorze
Salternatorzekoro chcesz wymieniać kostki na nowe to co za różnica czy będą to oryginalne czy może jakieś lepsze alternatywne?? Ja pokusiłbym się ewentualnie o jakieś hermetyczne typu np superseal.
Salternatorzekoro chcesz wymieniać kostki na nowe to co za różnica czy będą to oryginalne czy może jakieś lepsze alternatywne?? Ja pokusiłbym się ewentualnie o jakieś hermetyczne typu np superseal.
Ja właśnie miałem całkowity brak prądu, pomogła podmiana regulatora napięcia. Przed, podczas pomiaru na akumulatorze wskazywał 11,6 V, po wymianie 14,3 V.
Mnie się kiedyś ta kostka stopiła podczas latania w koło komina i wróciłem na lawecie.
W ówczesnym serwisie zlutowali je na stałe - i nie ma problemu, drugi raz się nie stopi
P.S. Lutować umiem trochę
, ale nie miałem pojęcia, dlaczego nie miałem prądu w motku.
W ówczesnym serwisie zlutowali je na stałe - i nie ma problemu, drugi raz się nie stopi

P.S. Lutować umiem trochę

Honda Varadero XL 125 >> V-Strom 650 AL2 Rudy