Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem: https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
Mojej "produkcji" strona do prezentacji wynikow z polskiej motogymkhany.
Mozna sie od razu zarejestrowac na najblizsze zawody w Gorzowie. Szykuje sie spora impreza http://mgym.fun/Rej.php
Strona korzysta bezposrednio z bazy programu do obslugi zawodow, wiec wszelkie informacje i wyniki sa akyualizowane online.
Ocena: 5.88235%
( . Y . ) Parafrazujac: Trafiaja sie szaleni motocyklisci, ale nie ma starych szalonych motocyklistow. Bialy dziobaty DL 650 AL2
Wiecie pewnie, ze zima to motocyklowo trudny okres. Trzeba jakos zabic czas. W tym okresie powstala juz maszyna CNC do drewna a teraz tego-zimowy projekt:
Sa tam oczywiscie uzyte motocyklowe podzespoly.
Projekt zrobilem na podstawie ogladanych filmow na YT, wyrysowalem podel w skali i pozniej troszke wiercenia i spawania. Na filmiku jest cieta podsuszona debina, a wiec material bardzo twardy. Srednica klody do 55cm. Dlugosc na chwile obecna to 3m, ale mozna dowolnie przedluzac.
Ocena: 17.64706%
( . Y . ) Parafrazujac: Trafiaja sie szaleni motocyklisci, ale nie ma starych szalonych motocyklistow. Bialy dziobaty DL 650 AL2
Nie, bawie sie. Przy okaz\ji potnie sie material na wiate na firmowe autko i jakies ladne dechy na pierdoly do kuchni.
Generalnie nie potrafie sie nudzic. Druga sprawa to wyzwanie - czy dam rade.
Pixis
A ja właśnie stół dębowy zamówiłem do chaty a Ty takie ładne deski kroisz , cholera i na schody jak znalazł suszarnia jeszcze do tego.
i kieszonki powiększyć na kasę żeby się zmieściła..
Jakiś odkurzacz by się przydał bo pyli ...
Lepszy głupiec wędrujący po świecie niż mędrzec siedzący w domu
Wczorajsze zawody Mistrzostw Czech w motogymkhanie w Ostravie. Zajalem 2gie miejsce. Ponizej ten sam przejazd nagrany z pozycji widza oraz jako FPV z kasku ridera. Takie male porownanie, jak sie to widzi siedzac za kierownica.
Milego ogladania.
A przy okazji pochwalę się, że wyjechałem ostatnio na placyk poćwiczyć U-turny i jak już mi się wydawało, że opanowałem, to powtórzyłem na ulicy.
Powiem Wam, że to nie to samo, jak wiesz, że tam jest krawężnik albo rów, a nie kolejne kilka metrów asfaltu. Ale jeszcze kilka sesji i się nauczę