Nie neguję całego asortymentu firmy SECA, ale ich podejście do klienta uważam za fatalne.
Miłego oglądania

Pozdrówko

No to miałeś szczęście, bo sklep w którym zakupilem kurtkę przy trzeciej naprawie sugerował w moim imieniu wymianę produktu na nowy bezskutecznie..prebenny pisze:@Iżu ja ostatnio oddałem na gwarancji buty i kurtkę. Obie rzeczy zdecydowali się wymienić bez najmniejszego problemu.
Myślę że przewiewność to najlepsza właściwość kurtki SECA ARRAKIS, nawet się obawiam czy w chłodniejsze dni nie będzie w niej zbyt zimno..prebenny pisze:Też na tę kurtkę patrzyłem ale powiem szczerze, że zależało mi na czymś bardziej przewiewnym
Cześć kurtka SECA ARRAKIS sprawuje się świetnie, jest mega przewiewna i bardzo wygodna, wszystkie zamki działają jak należy, szwy trzymają, jedynie rzep lewej kieszeni jakby słabiej trzymał, membrana także świetnie sobie radzi.kisman pisze:@Iżu mogę prosić o jakiś nowy komentarz jak się kurtka sprawuje ?
Nie chcę Cie martwić a le moja po kilku miesiącach popruła się w kilku miejscach a zamek główny się rozwalił całkowicie. Naprawili na gwarancji, zobaczymy ile w tym sezonie wytrzyma.prebenny pisze:Ja dzisiaj Stream II odebrałem. Zobaczymy jak się będzie sprawować.
Jak pytałem Iżu to ponoć z 2 kurtkami miała SECA problem - Touareg i jeszcze jakaś druga też turystyczna. One niby były w innej fabryce produkowane.