Kod: Zaznacz cały
The smaller spring pitch end A must face downward.Kod: Zaznacz cały
The smaller spring pitch end A must face downward.Lotik pisze:Hej, sprężyny mają być gęstrzym uzwojeniem do dołu czy do góry?
Ano nie boję się, wręcz mam na to wy..bane jak to mawia młodzieżmerc pisze: ↑21 wrz 2020, 15:53Struna nie boisz się krytyki, jeśli zaproponowałaś taki zabieg.
Jak ja o tym napisałem na fejsie to zostałem wysmiany , że dziada z siebie robię i powinienem wymienić uszczelniacze bo przecież kosztują grosze.
Ja u siebie robiłem na wiosnę i do tej pory jest ok czyli jakieś 6 tyś. km.
Ale jak Ci pociekły? No w lagach USD to grawitacyjnie by mogły przez uszczelniacze ale nie w VStromie. Może nie dokręciłeś dobrze tych śrub. Bo to jedyna droga "w dół".Przemo1981 pisze: ↑13 lut 2021, 20:17ja mam problem trochę z innej beczki ale równiez z przednim zawieszeniem.
Robiłem wymianę uszczelniaczy i oleju. Kupiłem uszczelniacze dobrej marki i wszystko wymieniłem zgodnie ze sztuką. Postawiłem moto na koło. Następnego dnia po obu stronach na podłodze dwie kałuże olejowe. Nie wiem dlaczego. Uszczelniacze, ostały nabite i złożone tak jak powinny. Co mogło być nie tak. Czy w zawieszeniu dl 2005 są różne rodzaje uszczelniaczy. Poprzednie nie ciekły?
Masz rację muszę to sprawdzićSimOn! pisze: ↑13 lut 2021, 23:38Ale jak Ci pociekły? No w lagach USD to grawitacyjnie by mogły przez uszczelniacze ale nie w VStromie. Może nie dokręciłeś dobrze tych śrub. Bo to jedyna droga "w dół".Przemo1981 pisze: ↑13 lut 2021, 20:17ja mam problem trochę z innej beczki ale równiez z przednim zawieszeniem.
Robiłem wymianę uszczelniaczy i oleju. Kupiłem uszczelniacze dobrej marki i wszystko wymieniłem zgodnie ze sztuką. Postawiłem moto na koło. Następnego dnia po obu stronach na podłodze dwie kałuże olejowe. Nie wiem dlaczego. Uszczelniacze, ostały nabite i złożone tak jak powinny. Co mogło być nie tak. Czy w zawieszeniu dl 2005 są różne rodzaje uszczelniaczy. Poprzednie nie ciekły?
FF_DL650.png