Tak, dokładnie... Tyle to akurat można sobie zmontować. Nie trzeba odkręcać aku.Struna pisze:Tylko wtyk zapalniczki by trzeba mieć od strony prostownika.
Jak ktoś ma garaż i takie podpięcie zapalniczki, to tylko podjeżdża, wpina wtyczkę i gra

Tak, dokładnie... Tyle to akurat można sobie zmontować. Nie trzeba odkręcać aku.Struna pisze:Tylko wtyk zapalniczki by trzeba mieć od strony prostownika.
Przed poranną kawą w pidżamieLord pisze:To już trzeba było się karnac i rozruszać te łożyska
Normalnie powinieniem sie palnąc w czółko, klamki u kazdego kto ma prawidłowo zamontowany hanbar beda pasowac be z żadnych przekładek. Ja u siebie ze wzgledu na pierwszy montaż bez prawidłowych śrób mam powiększony otwór mocujacy na tej długiej srubie dlatego ma go ciasniej i mniej miejsca na klamce. LOLLord pisze:Dzisiaj założone, pasują ale klamkę sprzęgła musiałem rozebrać i odwrócić bo nastawa haczy u mnie o Hanbar (uwaga tam są kulki i sprężynki)
Gaspar75 pisze:Dołożyłem u siebie drugą tubę narzędziową
Zawsze to jeszcze popitka wejdzieLord pisze:Widzisz @Maarcel a ja mam tylko jednąmoże dlatego że większa
ale zawsze to dodatkowa przestrzeń
Ja to szanuje
Jakie winko będzie?DZEPETTO pisze:Taka zmiana
GIVI ale nie AF
ale za to z barwami klubu![]()
![]()