Fajne to. Zastanawiam się nad tym. Pin system. Dobrze się trzyma?
Myślę o 5 litrowej E10P. Jest jeszcze E16P ale już ma kilkanaście litrów poj.
Fajne to. Zastanawiam się nad tym. Pin system. Dobrze się trzyma?
Ja umyślnie wziąłem najmniejszy, gdyż mi całkowicie wystarczy. W garażu trzyma się dobrze, jak będzie w trakcie jazdy? Sprawdzę jutro jadąc do pracy
A gdzie wozisz zapasowe kluczyki do moto? Jakbys zgubil na zlocieMrWaski pisze:Wożę zawsze zapasowe kluczyki do kufrów misternie ukryte pod siedzeniem. Nie wyobrażam sobie zgubić na zlocie dostęp do szpejów...
Tak właśnie pomyślalem, ze to dobre miejsce na apteczke ,jest pod ręką i jakby miala kolor apteczkowy
Za te braki prawdziwych odblyśnikow to one nie powinny dostać homologacji
Daj znać kiedyś jak w praktyce zabieg się sprawdził. Na plus widoczność czy zbędna robota. Ja myślałem nad szybkim prysnieciem wnętra kierunków jakimś lakierem chrom albo a'la lusterko. Tylko jakoś nie byłem przekonany efektem końcowym i do tej pory nie ruszyłemf_ranek pisze: ↑14 sty 2023, 01:27Pomalowałem wnętrze kloszy kierunkowskazów srebrzanką. Co prawda jest to PP, więc farbę można zdrapać paznokciem, ale liczę na to, że będzie się trzymać, i od wibracji nie odleci. A jako odleci, to trudno, wysypię kurz i tyle. I mam nadzieję, że przez ten zabieg homologacji nie stracę...
Dodatkowo, pokleiłem kufer, i też pomalowałem miejsca cięcia celem awaryjnego otwarcia (tak, wziąłem dwa komplety kluczyków, i oba zatrzasnąłem w kufrze...)
No ale jaki masz konkretnie model lokalizatora do moto?MrWaski pisze: ↑14 sty 2023, 13:01Zapasowy leży w domowym sejfie. Do kluczyka mam breloczek z NotiOne i zawsze jak zgubię to da się znaleźć.
Mam wszystkie produkty NotiOne: lokalizator GPS ukryty w motórze, kilka breloczków i portfel. NotiOne to polska firma, ta co robi Janosika.
Polecam. Warto. search.php?keywords=notione
PS
Wożenie obu kluczyków i ich kradzież razem z motorem, to brak ochrony AC. Kasy na pewno nie wypłacą.
Przerabialem temat kiedyś , malowanie srebym sprajem , wyklenie wnętrza samoprzulepną folią lustrzaną /tu było źle bo na słońcu odkleiła sie od plastiku a przykleiła do zarówki zaslaniając ją
To chyba również kwestia wielkości klosza - im większy tym lepszy.
Kiedyś jechałem za gościem z tego typu kierunkami - ile się trzeba było naprzyglądać, żeby je zobaczyć...