Dodam do wątku, że to gmole mi dzwoniły
.....fajne klapki, pod kolorRobert_L pisze: ↑08 maja 2020, 19:08Witam. W tym tygodniu doszła mi osłona i halogeny led.
Osłona jedną z nóg ma zgiętą do środka . Dało się to wyprostować ale już od środka widać pękniecie na farbie i częściowo po bokach. Reszta jest do zaakceptowania. W przesyłce brak pasków z gąbko. Nie wiem co teraz tu mogę zastosować, jakiej grubości. Czekam na propozycję.
Ps.
A tak generalnie powróciłem do domu po 2 m-c nie obecności i korzystając z tak pięknej pogody pojeździłem po swojej okolicy.
też sie nad tym zastanawiam. niby uchwyty pasują, rozmiar tez, ale jak powiadają,
chyba ? są inne do 650 i 1000Lukasz75vj pisze: ↑19 lut 2021, 20:22A do 1000 to podejdzie i czy są bez tego wypalonego napisu v strom
zamalujesz... też mnie drażni nazwa na każdej pierdółce którą chcesz kupić - jakby człowiek miał Alzheimera i nie pamiętał jaki ma motocyklLukasz75vj pisze: ↑22 lut 2021, 08:34No właśnie mam stary model 2004 rok i nie mogę nic dopasować zależy mi żeby była bez wypalonego napisu v strom
Wolę lokalną produkcję.