Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Będzie żebropost:Oskar pisze: Siema swego czasu szukałem coś konkretnego do mycia motocykla i nikt nic
Drążyłem dalej i taka6 chemię znalazłem przed umyciem popsiukac polecam 29 zł w sonaxie kupiłem dla mnie petarda smar muchy zsachniete szprychy jak sie błyszczą
Zębatkę zecsmaru polecam samemu protestować
Mudof Tenzi

Dzięki. Jak wpisałem TENZI, to zalało mnie produktami od płynu na odcisk po środek do czyszczenia piekarnika. Wypróbuję. Jest takie miejsce nad tylnym kołem, dokładnie pod tyłkiem pasażera, gdzie chlapie jak wściekłe wodą, piachem i smarem z łańcucha, a dostęp tam kiepski i raz na jakiś czas wypadałoby to ogarnąć. Jako ciekawostka dodam, że mieści się tam również regulator napięcia i nalepka z zalecanym ciśnieniem w oponach. Ciekaw jestem czego tam jeszcze nie zauważyłem? Może jeszcze coś znajdę.staszek_s pisze:To ja wyręczę kolegę, tego jest pełno na Alledrogo, sam chyba tez wypróbuje
https://allegro.pl/oferta/tenzi-mud-off ... 2371465352
Ło jeny! Prawie nowe na nowe?
To jest YamahaRommel pisze:wtyczke do podpiecia wzmacniacza jesli to Yamaha?

Tak, można pod siedzeniem MusicCast podpiąć.
No nie takie nowe. Bo choć mięcha na nich jeszcze było na 3-5 tyś km to jednak poząbkowane już były mocno i wypłaszczone. I odczułem to jak wracałem do domu na nowych oponach - moto na nowych praktycznie samo skręcało i jechało "gładko", nie było żadnego bicia do którego stopniowo się przyzwyczaiłem jeżdżąc na starych oponach. Aż dziwnie mi się jechało
a jazkże by inaczej zajechałaem zapłaciłem kupiłem jako najniższa klasa społeczna nieposiadam kart płatniczych .