Jaka kurtka na lato z meshu
Re: Jaka kurtka na lato z meshu
@reactor - tzn Ty chcesz kurtkę meshową, któa będzie dawała komfort w temperaturach od 10 do 35 stopni?? Czy my cały czas mówimy o Celsjuszach czy jakaś inna nie znana mi skala??
Nie ma opcji aby mesh dał komfort w takim przedziale temperatur, zwłaszcza tych bliżej 10 stopni, przy 35 będzie spoko
Nie ma opcji aby mesh dał komfort w takim przedziale temperatur, zwłaszcza tych bliżej 10 stopni, przy 35 będzie spoko
Może nie 10⁰ ale ok 13-15 jest luksus. Na niższe temperatury zakładam deszczówkę. No, ale mój mesh Revit tornado ma podpinkę -ocieplona z membraną
Szerszeń DL 650A L7 - to już historia
W sumie mowa bardzie o skali 15-36 stopni. Poniżej 15 stopni założę jakąś bluzę pod spód czy softshell. Przed wszystkim zestaw głównie z myślą o upalnych dniach! Zaciekawiła mnie też propozycja na początku tego tematu A-PRO Turatek, ale nie wiem czy to daje rade w upały...
O cokolwiek bym nie pytał na forum to dotyczy Suzuki DL650 K5 niebieski (Lak. YC2)
Jak pierwszy raz ubrałem RST i otworzyłem wszystkie wentylatory, to było mi za zimno w czasie jazdy przy 20 stopniach. Trzeba było połowę rękawów i piersiowe zamknąć . Z kolei na Bałkanach przy 35 - było całkiem miło , warunek - termoaktywna bielizna na tyłku i grzbiecie .
Mniejszość Niemiecka 3
Kupiłem z ciekawości Rebelhorn hiflow IV oraz Adrenaline Meshtec 2.0. Może którąś mi przypadnie do gustu... Mam pytanie może dziwne.... Jak w domowych warunkach sprawdzić przewiew kurtki?
O cokolwiek bym nie pytał na forum to dotyczy Suzuki DL650 K5 niebieski (Lak. YC2)
- motostopem
- A2
albo wyjdź na balkon i w której zimniej albo dwa termometry jeden pod pazuchę drugi do pokoju i która będzie bardziej zbliżona do temp pokoju ta lepsza na lato XD
Ma ktoś porównanie revit eclipse i revit eclipse 2?
Ma ktoś porównanie revit eclipse i revit eclipse 2?
Najczęściej w roli głównej DL650
https://www.youtube.com/channel/UCpp6Ux ... irmation=1
-
- A1
A które z kurtek mesh mają rozmiarówkę z przedłużonymi rękawami i nogawkami? Znalazłem tylko Modeka.
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Zdaję się że Revit ma taki nowy model. Dzisiaj widziałem w Defenderzeprostyelektryk pisze: ↑18 kwie 2023, 14:47A które z kurtek mesh mają rozmiarówkę z przedłużonymi rękawami i nogawkami? Znalazłem tylko Modeka.
Jadąc w czerwcu na bałkany, mając do wyboru zwykłą kurtałkę i mesh. Co byście wybrali? Pytam ponieważ stoję teraz przed takim dylematem.
DL 650 (2018) / DL 1050XT (2021)
Ja bralbym mesh + przeciwdeszczowa na deszcz i jak gdzies w góry byś wjezdzal
- Ocena: 11.76471%
Byłem w zeszłym roku na Bałkanach, wyruszyłem z PL w Held Carese II + spodnie Held Torno II i zabrałem także Held Tropic + spodnie Zefiro.
Balkany zjeździłem w zestawie Tropic + Zefiro, a Carese ze spodniami jezdzila w rolce całe Balkany.
Na deszcz mam Goretex z Carese + Torno i można go założyć na kurtke i spodnie z meshu.
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Balkany zjeździłem w zestawie Tropic + Zefiro, a Carese ze spodniami jezdzila w rolce całe Balkany.
Na deszcz mam Goretex z Carese + Torno i można go założyć na kurtke i spodnie z meshu.
Pozdrawiam,
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Suzuki V-Strom DL1000 AL9 (2019r.)
Mariusz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- motostopem
- A2
Jak przewiewność Tropic od Helda, na plecach wydaje się mało meshu?
Najczęściej w roli głównej DL650
https://www.youtube.com/channel/UCpp6Ux ... irmation=1
W każdej na plecach nie jest za dobrze jak masz włożony protektor (ja mam).
Poza tym w tej temperaturze to nic nie działa super (zdjęcie poniżej), ale jest znacznie lepiej niż w ubranku jak Carese II.
Poza tym w tej temperaturze to nic nie działa super (zdjęcie poniżej), ale jest znacznie lepiej niż w ubranku jak Carese II.
Pozdrawiam,
Mariusz
Mariusz