Może mój chcesz kupić, ja się nie przekonałem. Jak chcesz, to mogę go wygrzać. Leży w pudełku, a jeżdżę z tomtomem.
UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Chiński terminal CarPlay/AndroidAuto
Re: Chiński terminal CarPlay/AndroidAuto
Czarny DL650XT M0 na Au-felgach
Drugi raz do tej samej rzeki nie wchodzę

Jak nie opanuję swojego sprzętu to poszukam czegoś nowego za jakiś czas.
Poza tym energożerność tego rozwiązania w przypadku motocykla jest akceptowalna tylko w mieście.
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Energożerność w sensie transmisji jest taka sama jak w samochodzie.
Trzeba tel podpięty to powerbanka np w tankbagu lub w kieszeni na plecach przy dłuższych przejazdach.
Trzeba tel podpięty to powerbanka np w tankbagu lub w kieszeni na plecach przy dłuższych przejazdach.
Wiemy to wszyscy. I to właśnie jest ta irytująca rzeczywistość na motocyklu. 
Już miałem w koszyku te budżetowe, ale wybrałem coś sprawdzonego. Zobaczymy za kilka lat. Jak mi kiedyś Carpuride padnie, kupuję AIO-6.
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Trochę poza tematem ale wrzucę zdjęcie mojego wynalazku, może ktoś rozważy zamiast terminala AA.
Tablet Oukitel RT3 pro, 8 cali (wiem, telewizor, można się pośmiać
), mam normalnego androida i wszystko co chcę niezależnie od telefonu.
W dodatku mocowanie na kluczyk i nie zdejmuję tego z motorka w czasie przerwy na obiad itp, włączam i jadę.
Tablet rugged, zobaczymy jak będzie po czasie, na razie pierwsze kilkaset km spoko. Z minusów to nie ma ekranu oled, mógłby być jaśniejszy ale nie ma tragedii. Nie ma też ładowania indukcyjnego.
Tablet Oukitel RT3 pro, 8 cali (wiem, telewizor, można się pośmiać

W dodatku mocowanie na kluczyk i nie zdejmuję tego z motorka w czasie przerwy na obiad itp, włączam i jadę.
Tablet rugged, zobaczymy jak będzie po czasie, na razie pierwsze kilkaset km spoko. Z minusów to nie ma ekranu oled, mógłby być jaśniejszy ale nie ma tragedii. Nie ma też ładowania indukcyjnego.
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
@staszek_s nie potrzebuje już, będę rownież widział nawet jak bede 10 aut za Tobą
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
Staszek, Ty chyba musisz w GoldWinga…
… telewizor już masz.

… telewizor już masz.

to początek, Goldasa se jeszcze dokupię 

Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
- Smerfciamajda
- A+B+C+D
To wariacja na temat oukitel-wp5-pancerny-telefon-jako-navi-t3791.html i ja raczej też skończę z telefonem. Mam galaxy s7 na sponiewieranie, nakleiłem mu na plecach gniazdu quadlocka i przyzwyczajam się do TomtTom GO (na belce obok siebie siedzą telefon i rider 550).
Z telefonem na belce:
- paruję interkom
- z telefonu głównego ustawiam przekierowanie rozmów (minuty no limit to już dzisiaj standard)
- loguję się do googla, messengera i spotifaya i mam wszystkie kontakty i playlisty i mi basta.
Tylko reakcja na dotyk w rękawicach jest gorsza niż w Rider550, ale taki mamy klimat.
PiotrEm, ja bym sie przymierzyl do tego chinola ktory Ci nie spasowal. Akurat potrzebuje tylko samej nawigacji, zeby mi sie osmand wyswietlal odpalony na Iphonie. Nie musze parowac z interkomem, czy odsluchiwac muzyki. Ma tylko wyswietlac nawigacje. Mam tez zasilanie z aku na nawigacje Navitel, taka mala wtyczka, czy to tez zasili tego chinola?
DL650XAL7
@Bip, zapraszam.
Terminal (MTC-10) nie ma styków i stacji dokującej, tylko z urządzenia wychodzi krótki kabel zakończony jakąś hermetyczną 4-pinową wtyczką. A na spróbowanie bez okablowywania motocykla wystarczy USB, wcześniej pisałem, że instrukcja (i naklejka na obudowie) pisze 12 V, ale 5 V z dobrego nie wysilonego zasilacza wystarczy i właśnie o napięcie chodzi, bo prądu bierze poniżej 0,5 A. Nawitela kiedyś miałem, on też jest zasilany z 5 V, ale nie sądzę, żeby wtyczka pasowała, tu widać ją dokładnie https://pl.aliexpress.com/item/1005006972637770.html *)
A w ogóle, to możemy się spotkać, daleko nie mamy, może w Liberty/Ducati, to sobie Stelvio wypożyczę
*) nie wystrasz się ceny, moja nie urosła, sprzedam bez straty, kupiłem promocyjnie, Ali miało urodziny
Terminal (MTC-10) nie ma styków i stacji dokującej, tylko z urządzenia wychodzi krótki kabel zakończony jakąś hermetyczną 4-pinową wtyczką. A na spróbowanie bez okablowywania motocykla wystarczy USB, wcześniej pisałem, że instrukcja (i naklejka na obudowie) pisze 12 V, ale 5 V z dobrego nie wysilonego zasilacza wystarczy i właśnie o napięcie chodzi, bo prądu bierze poniżej 0,5 A. Nawitela kiedyś miałem, on też jest zasilany z 5 V, ale nie sądzę, żeby wtyczka pasowała, tu widać ją dokładnie https://pl.aliexpress.com/item/1005006972637770.html *)
A w ogóle, to możemy się spotkać, daleko nie mamy, może w Liberty/Ducati, to sobie Stelvio wypożyczę

*) nie wystrasz się ceny, moja nie urosła, sprzedam bez straty, kupiłem promocyjnie, Ali miało urodziny
Możemy się umówić u Ducati, bo ja chciałem się przejechac nowa Multistrada V2S, ale będę w Polsce dopiero 16 maja, spróbuję zrobić rezerwację w Liberty Piaseczno na sobotę 17.05
DL650XAL7
17.V. to mam motoszkołę w Słomczynie. Odezwij się na priv.