Ogłoszenie duszpasterskie
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Zbieram resztę kasiorki za zlot, proszę o szybciutkie wpłaty
PILNE: Uczestników zbliżającego się zlotu proszę o wpisywanie do listy rozmiaru koszulki wg tabelki z postu: topic7896.html
Chigee AIo-5 lite
Re: Chigee AIo-5 lite
Pozazdrościć... żony
Telefon daje radę? Mnie się w Grecji przegrzewał i wyłączał w tankbagu na zasilaniu przewodowym i z udostępnionym tylko hotspotem wifi...
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS
AIO 5 miałem parę dni teraz od 16 czerwca mam AIO 6 LTE i jak na razie nic się nie rozłączało telefon cały czas podpięty do USB albo do powerbanka ale ja długich tras na raz nie robię 2 godziny i przerwa
Cały zestaw z kamerami odpinana baza Quick Release,szkło ochronne, uchwyt montażowy na poprzeczkę 22 mm , pilot sterowania, zewnętrzne czujniki ciśnienia, daszek przeciwsłoneczny ,moduł OBD karta pamięci 256 GB po zniżkach wyszło 4200 to sporo ale nie żałuję sprzęt warty każdej złotówki
Martwe pole robi robotę włącza się kamera i pojawia się gruba czerwona kreska z boku na wyświetlaczu również przy zatrzymaniu włącza się tylna kamera
Cały zestaw z kamerami odpinana baza Quick Release,szkło ochronne, uchwyt montażowy na poprzeczkę 22 mm , pilot sterowania, zewnętrzne czujniki ciśnienia, daszek przeciwsłoneczny ,moduł OBD karta pamięci 256 GB po zniżkach wyszło 4200 to sporo ale nie żałuję sprzęt warty każdej złotówki
Martwe pole robi robotę włącza się kamera i pojawia się gruba czerwona kreska z boku na wyświetlaczu również przy zatrzymaniu włącza się tylna kamera
Romet, Ogar, CZ 175, Suzuki Bandit 400 i obecnie od maja 2018 V-strom DL650 k 5 czarny oraz DL 650 z 2024 roku model 2025 niebieski
- kamilborkowski
- A2
Też od 3 miesięcy używam AIO-6 LTE z kamerkami i naprawdę jest to super rozwiązanie.
Yamaha FZ6N 2007 >> BMW F850GS