UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Aprilia Tuareg 660
Re: Aprilia Tuareg 660
@Iżu
jakieś nieciekawe towarzystwo tam musiało być , że bałeś się kurtkę powiesić na wieszak.
jakieś nieciekawe towarzystwo tam musiało być , że bałeś się kurtkę powiesić na wieszak.
DL 650 XT 2016 i honda CB 1300 2013
"Najważniejsza rzecz: jak jedziesz, to nie widzisz tego reflektora" - to jak w v-stromie 650 

Czarny DL650XT M0 na Au-felgach
No i to jest dobre podejście jak chcą z tą marką "wypłynąć na szerokie wody". A nie jak w wielu salonach, ze nie ma testówek polowy gamy modelowejIżu pisze: Z informacji jakie uzyskałem od Importera dowiedziałem się iż ich priorytetem jest wyposażenie na wiosnę wszystkich polskich salonów Aprilii w testowego Tuarega 660, tak by każdy chętny klient mógł się nim przejechać.

Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowo Japońska

No, jeszcze kwestia ubezpieczenia. W suzuki na Puławskiej w default city płacisz 2000 zł i jeździsz v-stromem godzinę gdzie chcesz. A @Iżu ostatnio miał rozterki spowodowane 100%-ową odpowiedzialnością. Może w aprilce będzie jednolicie i bezpiecznie, skoro szykują się do ofensywy.SimOn! pisze: ↑20 gru 2021, 22:03No i to jest dobre podejście jak chcą z tą marką "wypłynąć na szerokie wody". A nie jak w wielu salonach, ze nie ma testówek polowy gamy modelowejIżu pisze: Z informacji jakie uzyskałem od Importera dowiedziałem się iż ich priorytetem jest wyposażenie na wiosnę wszystkich polskich salonów Aprilii w testowego Tuarega 660, tak by każdy chętny klient mógł się nim przejechać.Super, już nie mogę się doczekać wiosny
![]()
Że ile? To dobrze, że ja do Tychów pojechałem, bo tam nie dość, że moto ma AC, to jeszcze wypożyczają za darmo i bez kaucji. Chociaż niestety tylko na godzinę.PiotrEm pisze: ↑20 gru 2021, 22:37No, jeszcze kwestia ubezpieczenia. W suzuki na Puławskiej w default city płacisz 2000 zł i jeździsz v-stromem godzinę gdzie chcesz. A @Iżu ostatnio miał rozterki spowodowane 100%-ową odpowiedzialnością. Może w aprilce będzie jednolicie i bezpiecznie, skoro szykują się do ofensywy.
Bogusław • Honda Varadero XL125V 2003 -> DL650XT 2021
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Zapytałem jak mam lecieć, hej powiedziały wyżej, hej powiedziały śmielej
Kaucja, sorry, nie dopisałem.f_ranek pisze: ↑20 gru 2021, 23:33Że ile? To dobrze, że ja do Tychów pojechałem, bo tam nie dość, że moto ma AC, to jeszcze wypożyczają za darmo. Chociaż niestety tylko na godzinę.PiotrEm pisze: ↑20 gru 2021, 22:37No, jeszcze kwestia ubezpieczenia. W suzuki na Puławskiej w default city płacisz 2000 zł i jeździsz v-stromem godzinę gdzie chcesz. A @Iżu ostatnio miał rozterki spowodowane 100%-ową odpowiedzialnością. Może w aprilce będzie jednolicie i bezpiecznie, skoro szykują się do ofensywy.

- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Fajny materiał, a co do lampy to mnie się podoba, nawiązuje trochę do starego Pegaso, który był pięknym motocyklem na tamte czasy, bliźniakiem bmw f650gs ale zdecydowanie ładniejszym
Prawie kiedyś Pegaso kupiłem z tego względulukas76 pisze:Fajny materiał, a co do lampy to mnie się podoba, nawiązuje trochę do starego Pegaso, który był pięknym motocyklem na tamte czasy, bliźniakiem bmw f650gs ale zdecydowanie ładniejszym

A ta lampa... muszę na żywo zobaczyć. Pamiętam ze nowy Tracer nie podobał mi się na zdjęciach a na żywo był już ładny... a moja żona miała dokładnie odwrotnie... i Tracera nie chciała

Zdrówko シモン 

Kurde jednak tenerka bardziej mi się podoba ale trzeba sie przejechać. Dzięki za fajny materiał 

- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Ale było na odwrót Aprilia miała więcej zaworów, jakościowo też była lepsza i w wersji gaźnikowej czyli do 2001 roku miała genialne zawieszenie.Szkoda że po lifcie jak zmienili na wtrysk, zawieszenie było już jak w BMW, duuużo gorszeSimOn! pisze: ↑21 gru 2021, 10:59Prawie kiedyś Pegaso kupiłem z tego względulukas76 pisze:Fajny materiał, a co do lampy to mnie się podoba, nawiązuje trochę do starego Pegaso, który był pięknym motocyklem na tamte czasy, bliźniakiem bmw f650gs ale zdecydowanie ładniejszymale bmka miała lepszą wersje silnika (więcej zaworów) co zdecydowało... nudny pragmatyzm
A ta lampa... muszę na żywo zobaczyć. Pamiętam ze nowy Tracer nie podobał mi się na zdjęciach a na żywo był już ładny... a moja żona miała dokładnie odwrotnie... i Tracera nie chciała![]()
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Cześć, zapraszam na filmik z pierwszych wrażeń z jazdy nową Aprilią Tuareg 660, materiał przedstawia ujęcia z pierwszego dnia testów tego sprzętu. Pod koniec filmu jak zawsze pokusiłem się o przedstawienie według moich odczuć - wad i zalet tego motocykla.
Ogólnie Tuareg 660 bardzo pozytywnie mnie zaskoczył zarówno jakością wykonania, jak i zastosowaniem znakomitych podzespołów w tym świetnego zawieszenia marki Kayaba o potężnych skokach - 240 mm z takim samym prześwitem czy perfekcyjnego 5" wyświetlacza TFT z fajną grafiką.
Motocykl dzięki relatywnie niskiej masie będzie świetną alternatywą do jazdy w terenie dla nieco przyciężkawej Hondy CRF1100L AT, zwłaszcza że w dalszym ciągu cena Aprilii Tuareg 660 ustalona na - 54'900 zł. nie została zmieniona.
Gdybym szukał motocykla dualnego czyli o nieco lepszych właściwościach terenowych niż mój Triumph Tiger 850 Sport, to z pewnością brałbym pod uwagę zakup Aprilii
Miłego oglądania
Ogólnie Tuareg 660 bardzo pozytywnie mnie zaskoczył zarówno jakością wykonania, jak i zastosowaniem znakomitych podzespołów w tym świetnego zawieszenia marki Kayaba o potężnych skokach - 240 mm z takim samym prześwitem czy perfekcyjnego 5" wyświetlacza TFT z fajną grafiką.
Motocykl dzięki relatywnie niskiej masie będzie świetną alternatywą do jazdy w terenie dla nieco przyciężkawej Hondy CRF1100L AT, zwłaszcza że w dalszym ciągu cena Aprilii Tuareg 660 ustalona na - 54'900 zł. nie została zmieniona.
Gdybym szukał motocykla dualnego czyli o nieco lepszych właściwościach terenowych niż mój Triumph Tiger 850 Sport, to z pewnością brałbym pod uwagę zakup Aprilii

Miłego oglądania

Iżu
Cześć, zapraszam na kolejny filmik z jazdy testowej nowym motocyklem Aprilia Tuareg 660, tym razem jak pamiętacie udałem się nim na nasz zlot w Bieszczady, ten materiał jest krótką relacją z tych wydarzeń.
Przy okazji dłuższej trasy mogłem jeszcze dokładniej sprawdzić motocykl w tym komfort podróżowania oraz spalanie.
Na filmie znajdziecie też nieco ujęć Waszych maszyn, pod koniec zrobiłem kolejne podsumowanie po wykonaniu w sumie jakichś 657 km. po trasie jaką (w stronę Bieszczad) przygotował mi Emilian po lokalnych ale też szutrowych drogach.
Mam nadzieję że filmik się spodoba
[bbvideo]
Przy okazji dłuższej trasy mogłem jeszcze dokładniej sprawdzić motocykl w tym komfort podróżowania oraz spalanie.
Na filmie znajdziecie też nieco ujęć Waszych maszyn, pod koniec zrobiłem kolejne podsumowanie po wykonaniu w sumie jakichś 657 km. po trasie jaką (w stronę Bieszczad) przygotował mi Emilian po lokalnych ale też szutrowych drogach.
Mam nadzieję że filmik się spodoba

[bbvideo]
- Ocena: 5.88235%
Iżu
Iżu jakbyś miał czas to spróbuj przejechać się Ducati V2S.
W krakowie na zakopiance jeszcze 2 tygodnie temu mieli.
Czekaliśmy z kumplami od maja i w końcu ściagęli.
Ciekaw jestem Waszych odczuć
W krakowie na zakopiance jeszcze 2 tygodnie temu mieli.
Czekaliśmy z kumplami od maja i w końcu ściagęli.
Ciekaw jestem Waszych odczuć
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
Fajnie powspominać, te zaprute gęby zobaczyć
, filmik jak zawsze git
- Ocena: 5.88235%