Na pewno warto wybrać coś sprawdzonego lub być bardzo uważnym w przypadku nowinek lub wynalazków

Co to jest Bel Ray ? czy to coś , o czym muszę pamiętać po każdym powrocie z trasy? Tudzież, zabierać w dłuższe trasy na codzienną obsługę ?RimmSky pisze: ↑Psikam bel rayem i wszystko mam czysciutko. Wystarczy za łańcuchem przytrzymać kawalek tektury zbierającej spray który nie osiądzie na łańcuchu. Dla mnie olejarka to jak branie camelbaga na spacer do parku
DL650 XT 2021
Jest jeszcze to:pyra pisze:Co to jest Bel Ray ? czy to coś , o czym muszę pamiętać po każdym powrocie z trasy? Tudzież, zabierać w dłuższe trasy na codzienną obsługę ?RimmSky pisze: ↑Psikam bel rayem i wszystko mam czysciutko. Wystarczy za łańcuchem przytrzymać kawalek tektury zbierającej spray który nie osiądzie na łańcuchu. Dla mnie olejarka to jak branie camelbaga na spacer do parku
DL650 XT 2021
Dziękuję, wolę wypić zimne piwo zaraz gdy zasiądę z motocykla i 1-2 razy w sezonie dolać oleum do zbiornika.
Tak nawiasem, to chyba bardziej o zębatki chodzi, niż o łańcuch
Mam telefon na Androidzie, bo oszczędzam na Bel-Raye.Rommel pisze:Wiadomo ze IOS… chyba ze jestes developerem albo Cie nie stac