No i okazuje się, że mam to samo. Z przodu za mało miejsca. To samo z C5 i z Neotec. Szukam dalej.
Ogłoszenie duszpasterskie
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Schuberth E2
Re: Schuberth E2
DL650A 2018
Z tego powodu mój wybór to NEXX Lifecountry . Obecnie też używam Nexx ale z nazwą Touratech , bo dla nich był robiony . Jestem zadowolony z ich wyrobów i myślę że nie ma co szukać kwadratowych jaj .
Mniejszość Niemiecka 3
Ciężko z dostępnością jak widzę, a juz przymierzyć nie mam gdzie. Pewnie skończy sie na Nolanie jak poprzednio, daszek nie jest dla mnie warunkiem koniecznym.
DL650A 2018
Cześć,
w moim E2 gdy otworzę górną wentylację słychać odgłosy jakby cos latało w środku. Gdy wentylacje zamknę jest cisza. Czy może ktoś spotkał się z takim zjawiskiem i podpowie co zrobić?
Tomek
w moim E2 gdy otworzę górną wentylację słychać odgłosy jakby cos latało w środku. Gdy wentylacje zamknę jest cisza. Czy może ktoś spotkał się z takim zjawiskiem i podpowie co zrobić?
Tomek
Sprawdź klapki wyściółki kasku - czy są otwarte, czy może przymknięte.
Proponuję na cały sezon zostawić otwarte.
Proponuję na cały sezon zostawić otwarte.
Marcin (zwierzak)
----------------------
Szary DL1000 2016 -> R1300GS Triple Black
----------------------
Szary DL1000 2016 -> R1300GS Triple Black
Są otwarte ale jak wyjąłem wyściółkę to nie klapki nie przylegają do niej a trochę odstają. Podkleiłem taśmą i zobaczę, może to jest powód hałasu
- motostopem
- A
Tak chyba jest w każdym przynajmniej u mnie w C5 i u plecaka w Concepcie. Może spróbuj zdemontować wlot powietrza i tam coś jest nie tak
Honda Varadero 125->DL650 I gen->DL650 IIIgen->DL1050
Mój kanał
https://www.youtube.com/channel/UCpp6Ux ... irmation=1
Grupa FB
https://www.facebook.com/groups/suzukivstrom1050polska
Mój kanał
Grupa FB