Zmieniałem opony, więc na zdjętych kołach, na pewno było wygodniej niż na moto, ale myśle że na moto też się daSmerfciamajda pisze: ↑06 lut 2022, 09:49A jak z naklejaniem?
Koła demontowałeś czy na motocyklu?
Jakieś większe trudności w naklejaniu?
Ogłoszenie duszpasterskie
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Informacje o XV zlocie Suzuki V-strom : topic7844.html
Zapisy : topic7845.html
Są jeszcze wolne miejsca, można się zapisywać
Co dziś zrobiłem dla swojego motocykla
Re: Co dziś zrobiłem dla swojego motocykla
Romet ADV 125 FI PRO -> DL650 AK8 Czarny Mat 
Tags:
Nie ma problemu żeby nakleić je na zamontowanych kołach w motocyklu , ja w ten sposób kleiłem .
Wygospodarowałem nowe miejsce na zbiornik oleju do olejarki łańcucha

Wiem zbiornik dosyć mały ale, wolę kompaktowe rozwiązania niż zagracać sobie wolne miejsce którego nowszych wersja DLa jest bardzo mało w porównaniu do starego 1000.
I dwa lifechaki
Podgrzanie plastiku opalarka pozwoliło ponaciągać plastiki schowka i wcisnąć pojemniczek w ten mały zakamarek.
Polecam myjkę parową kupiłem na allegro - używana jakieś - 45 zł . Genialne do czyszczenia zakamarków i odtłuszczania.

Wysłane z mojego CPH2113 przy użyciu Tapatalka

Wiem zbiornik dosyć mały ale, wolę kompaktowe rozwiązania niż zagracać sobie wolne miejsce którego nowszych wersja DLa jest bardzo mało w porównaniu do starego 1000.
I dwa lifechaki
Podgrzanie plastiku opalarka pozwoliło ponaciągać plastiki schowka i wcisnąć pojemniczek w ten mały zakamarek.
Polecam myjkę parową kupiłem na allegro - używana jakieś - 45 zł . Genialne do czyszczenia zakamarków i odtłuszczania.

- Ocena: 5.88235%
A jakiej szerokości wziąłeś te paski ? bo są od 6 do 12 mm, a ja nie mam możliwości zmierzyć w tej chwili na moim motocyklu. ?
Było : Honda CB500S 1999 -> Suzuki DL650 2006 ABS -> Honda ST1300
Paski napisałem jeden zestaw na felgę 19" i jeden zestaw na felgę 17" o konkretnym wzorze. Z napisem to samo, ale moim zdaniem napis dobierany do felgi 19" jest za duży, ten na 17" felgę powinien na 19" lepiej pasować. Jak wrócę z pracy do domu, to zrobię zdjęcie i napiszę czemu tak sądzę.
Ok, będę wdzięczny.
Było : Honda CB500S 1999 -> Suzuki DL650 2006 ABS -> Honda ST1300
Jak widać na tylnym kole jest ok(mogłem początek napisu jeszcze bliżej do zewnętrznej przykleić) ale na przednim napis zamówiony do felgi 19” jak widać wchodzi już na wewnętrzna cześć felgi(tą chropowatą) i myśle ze ten się odklei, dlatego uważam, że ten dostosowany do 17” będzie lepszy(moje prywatne zdanie).
- Załączniki
-
- E8AE0C4E-9001-4A13-8E6A-601A4963D49F.jpeg (1.59 MiB) Przejrzano 3429 razy
-
- 4E73DDE0-5589-46F1-BC19-7CD446678C8E.jpeg (1.46 MiB) Przejrzano 3429 razy
A sama grubość paska? Jaką wziąłeś?
Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka
DL650 AK7
Nie zamawiałem na grubość. Kilka postów wyżej napisałem jakie informacje podałem sprzedającemu zamawiając naklejki.
Rozumiem. Dzięki
DL650 AK7
Jak to działa? Sam para i czyszczenie szczotką? Czy do wody dodaje się jakiś detergent?karacz pisze:Myjka parowa brzmi jak szybkie czyszczenie szprych
Sama para wyrzucana pod sporym ciśnieniem z dyszy. Im lepsza myjka tym większe ciśnienie i więcej pary.
Potem przetrzeć szmatką z mikrofibry i robota cieszy oczy.
Potem przetrzeć szmatką z mikrofibry i robota cieszy oczy.
- Ocena: 5.88235%
W poniedziałek kurier przywiózł do mojego Golasa stelaż i kufry boczne Givi trekker outback .Stelaż już zamontowany,kufry przymierzone wygląda super.Jesze na dniach poszerzenie stopki bocznej wpadnie .Zrobi się bezdeszczowo to wyciągne i wrzucę fotke.
A nie powoduje to z czasem jakiś uszkodzeń??, Łuszczenia się warstw ochronnych z śrub, szprych itp?
DL 650 xt 2016r.
Płyn hamulcowy wymieniony, chłodniczy też. Jutro składanie moto do kupy i w poniedziałek można wreszcie rozpoczynać sezon 
Nooo... kafelków, piekarnika i luster w domu też tym lepiej nie myć bo się uszkodzą
Zdrówko シモン 
Mniejszość Pomarańczowa
Mniejszość Pomarańczowa
Obejrzana "Biblia zakrętów" na YT
(jak co zimę).
Zamówiona do przeczytania książka David L. Hough "Motocyklowe strategie drogowe" ("Motocyklista doskonały" przeczytany w poprzednich latach dzięki uprzejmości @dziadekH
)
Uprane ciuchy, wyczyszczony kask.
Pozostało czyszczenie odzieży skórzanej i jej konserwacja oraz buciory - tak wiem, że późno, ale lepiej późno niż później
Aku cały czas full, więc tylko pozostaje powoli śledzić prognozy pogody.
Zamówiona do przeczytania książka David L. Hough "Motocyklowe strategie drogowe" ("Motocyklista doskonały" przeczytany w poprzednich latach dzięki uprzejmości @dziadekH
Uprane ciuchy, wyczyszczony kask.
Pozostało czyszczenie odzieży skórzanej i jej konserwacja oraz buciory - tak wiem, że późno, ale lepiej późno niż później
Aku cały czas full, więc tylko pozostaje powoli śledzić prognozy pogody.
Honda Varadero XL 125 >> DL 650 AL2 Rudy >> DL 1050 M1 narodowy 
Może nie dla motura, ale pośrednio do wykorzystania podczas jazdy

Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka
Simson AVO, Suzuki 125 cross, Junak M16, Yamaha TMax 530, BMW F800GT, Suzuki Dl 1050XT
Mam od zeszłego roku i polecam, jedyny minus tego rozwiązania w moim wypadku ( mam Nolana N87 ) po założeniu kamery ciężko jedną ręka otworzyć szybę...