Cześć, jak ogarnąłeś ustawienie rozdzielczości do ekranu? Właśnie na dniach przyjdą mi wszystkie elementy tylko że ja zakupiłem wyświetlacz 1.3"tktomek pisze: ↑11 mar 2021, 21:17Witam.
Uruchomiłem wyświetlacz biegów wg. projektu DINO na biurku. Nie zajmuję się programowaniem, ale ogarnąłem ustawienie rozdzielczości do ekranu jaki posiadam, ustawienie wielkości czcionki i pozycjonowanie, ale chciałbym aby pomiary temperatury i napięcia były z 1 miejscem po przecinku. Jak to zrobić?
Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
UWAGA UWAGA UWAGA
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Uruchomiliśmy zrzutkę dla kolegi Zibic
Zrzutka pod linkiem:
https://zrzutka.pl/yz5grd
Jakby ktoś chciał wspomóc kolegę w trudnych chwilach to będziemy wdzięczni
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
wyświetlacz biegów
-
- AM
Re: wyświetlacz biegów
Tags:
Witam kolegów chciałem zapytać gdzie w krakowie najlepiej oddać motorek do założenia wskaźnika biegów do DL650 vstrom model 2007 ABS ??
-
- AM
Czy mógłbyś udostępnić plik 3d?DINO pisze: ↑30 cze 2017, 13:19@stasiek wykonał obudowę, która właśnie do mnie dotarławygląda super do tego nie za dużo zwiększa grubość bo wyświetlacz wchodzi w "okienko" dzisiaj wróciłem z trasy i zaraz idę coś spożyć
ale jak znajdę jutro czy w poniedziałek chwile to zobaczymy jak to się prezentuje w zegarach.
@stasiek good job![]()
Ja nie mam, zgłoś się do producenta 
DL 650 AK7 moja Piękna Suzi
pomoc w okolicach 75-506 (Koszalin)

pomoc w okolicach 75-506 (Koszalin)
-
- AM
Ja póki co bawiłem się programem. Rozwiązanie włożenia do obrotomierza średnio mi pasuje.
Efekty zabawy: (z czujników podpięty jest tylko termometr)
Efekty zabawy: (z czujników podpięty jest tylko termometr)
Re: wyświetlacz biegów z Ali...
Czy ktoś już odkrył dlaczego niektóre wyświetlacze z Ali wskazują F ? Chińscy "przyjaciele" wysłali mi dwie sztuki i obydwie robią to samo. Odliczają biegi do O a po chwili miga F.
Pacjent suzi dl 650 2008 ABS.
Pozdrawiam.
Pacjent suzi dl 650 2008 ABS.
Pozdrawiam.
Kolego @bieniak14 udało Ci się rozwiązać problem z błędem wyświetlacza? Ja też przerzuciłem dwie sztuki tego cuda z takim samym efektem.
DL650 K5
Kupiłem dwa wyświetlacze z Ali i w dwóch to miałem.Stanley pisze:Witam,
miał ktoś mrygającą literę F na wyświetlaczu z Ali ?
W jednym za późno zabrałem się za montaż, ale przy drugim zwrócili pieniądze
Kupiłem Gipro, cena o wiele wyższa, czeka na montaż
Wytapatalkowano
Jawa 20 -> ... -> KSL 125 -> XL650V -> DL650 -> XF650 -> DL650 -> Fuoco 500 -> F650+VX800 -> DL650
-
- AM
Witam. Tu widze prace kolegów na wysokim poziomie:) ja tak wtrace z moim pytaniem. Mam wyswietlacz biegow healtech tylko on dziwnie głupieje dziala z opuźnieniem wskazuje biegi jak chce. Jak chce go rozłaczyć bo widze ze w jakieś białe wtyczki jest wpięty to nie mam kontrolki N na wyświetlaczu. A wiec jak go rozpiąć aby N wróciło?:) lub czy jest możliwość go jakoś naprawić
Panowie, podłacze się pod stary temat. Mam DL 1000 z 2002r i chciałbym założyć wyświetlacz biegów. W Yamaha zakładałem sam i finalnie była to prosta sprawa. Tutaj czytam temat i jakaś kosmiczna technologia. Zakładał ktoś do starej dl'ki?
@Piechur - musisz sprawdzić czy do Twojego podejdzie wyświetlacz np z ali , który podpina się pod wtyczkę diagnostyczną.
Te wyświetlacze są najmniej inwazyjne.
Te wyświetlacze są najmniej inwazyjne.