motif pisze:Struna pisze:@prebenny
@
motif pisał coś o lawirowaniu między autami na autobanie, o to pytam - co tam wtedy ma za niestabilności, bo wiatr boczny coś tam faktycznie mota.
tak, odczuwam tkzw "wężykowanie" tyłu jak mi się pasażer odchyli za bardzo do tyłu przy niskich prędkościach, w żadnym innym moto do tej pory tego nie miałem. Próbowałem dobić tylnie koło mocniej jak zresztą w instrukcji ale niewiele pomaga. Coś musi być ze środkiem ciężkości i tym że v-strom jest trochę długi. Dodam też że moja pasażerka waży 60 kg a ja 108 kg na waleta

Ten rybi ogon najbardziej mi przeszkadza chyba w tym motorku.
Motif nikt nie napisał to ja Ci powiem oco kaman z tym wezykowaniem miałem to samo posłuchaj wieśniaka z Podlasia
A mianowicie masz dwie opcje.
Po pierwsze primo wyjmujesz, amorek tylny dzwonisz do Gdańska firma Nagengast znajdziesz .
kurierem wysyłasz i prosisz o podłożenie pierścienia pod sprężynę około 1 cm i jak chcesz sprężynę Ci pomalują na jaki chcesz kolorem ja pomalowałem na czerwony
Dalej jak jeździsz z swoim plecaczkiem często zmieniasz kości fakt plecaczek lekki można powiedzieć cienia niezuca
na dłuższe dłuższe chyba że się mylę już niepamietam zmieniałem z 6 lat temu masz wyzej
przez pierścień amorek mocniej dociska jeszcze koło i jest git tak Panowie i się skończy że wam motorynka tańczy jak żyd po pustym sklepie przy lekkim dmuchnięciu wiatru wam poprostu tylne koło nietrzyma dobrze podłoża drogi co za 33tysia amorek jak w KTM Yamasze lub tigera chcieliście mieć
Po drugie primo napisze potem muszę z córką pojeździć prawko zdaje po jutrrze