UWAGA UWAGA UWAGA
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
Naszemu koledze Zibic`owi ukradziono w nocy motocykl w Przesiece.
Proszę o udostęopnianie tej informacji na wszelkich forach, facebookach, instagramach.
W kupie siła a nóż widelec coś pomoże
Jak tylko od Zibic dostanę zdjęcia i szczególowe informacje o motocyklu od razu umieszczę je w poście poniżej
topic7406.html
DL650 L8 2018 cięknace lagi
Re: DL650 L8 2018 cięknace lagi
Spoko, fajnie że się udało.
DL 650 AK7, DRZ 400S - http://www.gcstuning.pl
@trombel
Powiedz kolego z czego zrobiłeś "magiczne urządzenie"

Ja jak na teraz zrobiłem wydruk z fotki ze strony Griba, ale jeszcze nie wycinałem.
Też w lewej mi pociekło - w sumie nastawiam się na wymianę (ale raczej na oddanie do jakiegoś magika, z tym, że nie znam okolicznych "speców", bo kilka rzeczy trzeba w motku ogarnąć).
Co do opisu wymiany uszczelniaczy (tak na przyszłość) to jest właśnie na stronce od Griba (OPIS JEST TU)
lub Nasz kolega @Centrino dokonał takowego (Z Naszego Forum)
Ja to magiczne urządzenie robiłem z takiego przezroczystego pudełka na prezenty , kwiatki.
Myślę , że z grubszej butelki plastikowej po napoju też da radę.
Po zabiegu juz rok jeżdżę i jest ok.
Myślę , że z grubszej butelki plastikowej po napoju też da radę.
Po zabiegu juz rok jeżdżę i jest ok.
DL 650 XT 2016 i honda CB 1300 2013
Udało się zakupić oryginał. Jeśli chcesz to zrobię fotę i Ci zwymiaruję pod kątem ogarnięcia szablonu.KroQ pisze: ↑15 maja 2021, 13:41@trombel
Powiedz kolego z czego zrobiłeś "magiczne urządzenie"- miałeś jakiś szablon?
Ja jak na teraz zrobiłem wydruk z fotki ze strony Griba, ale jeszcze nie wycinałem.
Też w lewej mi pociekło - w sumie nastawiam się na wymianę (ale raczej na oddanie do jakiegoś magika, z tym, że nie znam okolicznych "speców", bo kilka rzeczy trzeba w motku ogarnąć).
Co do opisu wymiany uszczelniaczy (tak na przyszłość) to jest właśnie na stronce od Griba (OPIS JEST TU)
lub Nasz kolega @Centrino dokonał takowego (Z Naszego Forum)
Suzuki DL 1050 V-STROM XT RCM1 Metallic Steel Grey
@trombel
Jak była by taka możliwość - było by super. Co prawda jakiś wydruk już zrobiłem, ale nie wiem czy w skali 1:1.
Na alledrogo jest jedna aukcja ale wysyłka z GB i cena raczej z du## kosmosu (132 zł), ale może gdzieś taniej się znajdzie.
Jak była by taka możliwość - było by super. Co prawda jakiś wydruk już zrobiłem, ale nie wiem czy w skali 1:1.
Na alledrogo jest jedna aukcja ale wysyłka z GB i cena raczej z du## kosmosu (132 zł), ale może gdzieś taniej się znajdzie.
Ja kupiłem z Bajamoto. Z przesyłką jakieś 5 dyszek wyszło.
Tu masz link: https://bajamoto.pl/product-pol-27714-P ... -MATE.html
Po południu zejdę do garażu i postaram się ogarnąć wymiary na szablon, bo w sumie 50 złociszy za kawałek plastiku to zawsze mniej niż 132ziko z GB, ale i tak sporo
Tu masz link: https://bajamoto.pl/product-pol-27714-P ... -MATE.html
Po południu zejdę do garażu i postaram się ogarnąć wymiary na szablon, bo w sumie 50 złociszy za kawałek plastiku to zawsze mniej niż 132ziko z GB, ale i tak sporo

Ostatnio zmieniony 16 maja 2021, 11:19 przez trombel, łącznie zmieniany 1 raz.
@KroQ łap wymiary:
- Załączniki
-
- 20210516_123731.jpg (498.85 KiB) Przejrzano 71 razy
- Ocena: 5.88235%