Pisalem o tym wyzej-w tej samej cenie kupilbym DL800 bo tez na jezdzie testowej jedzilo mi sie lepiej ale Trampek dokladnie rok temu byl do kupienia ponizej 40tys zl i...tym mnie kupili:)
Po roku ...Trampek jest okey,ale uzmyslowil mi ze szutry nie dla mnie-za stary na to jestem.
I jesli komus XL750 ma sluzyc tylko na asfalt jak mi i mysli teraz o nim to...niech wezmie liczydlo,doposazy go w to co nowy CB1000GT ma w standarcie(boczne kufry,QS,tempomat,USB,IMU,antywhieele,podgrzewane manetki,podstawka centralna,5stopniowa reg.szyby-sprytna mozna w trakcie jazdy jedna reka) i dojdziemy do ceny CB1000Gt bo prawdopodobnie bedzie kosztowal ok.60tys zl.We Francji 14tys euro,w Anglii 12tys funtow.Ba dojdziemy w te okolice mimo ze pewnych rzeczy nie kupimy za zadna cene;)
Transalp 750.
Re: Transalp 750.
Mam wrażenie, że ten nowy Trampek ma większy prześwit., a to w turystyce jest bardzo ważne. W moim DL650, zbyt mały prześwit to tragedia.
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
SP8WAS KO10aa
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
SP8WAS KO10aa
wg.honda.pl to dalej 21cm.USB ma w serii.Ja musialem dokupic.Wazy na mokro 210kg a z E-Clutch 216kg(moj 208) i ta wersja ma 88koni a nie 92.
Litr jest jak Media Markt-nie dla idiotow.
Trampek wybudzil sie ze snu i zrobil 200km
Wzorem kogos tu z forum sezon rozpoczalem od torcika bezowego w Kawiarence Smakow w Sokolowsku.Porcje dalej ogromne
Wzorem kogos tu z forum sezon rozpoczalem od torcika bezowego w Kawiarence Smakow w Sokolowsku.Porcje dalej ogromne
- Załączniki
-
- IMG_20260307_132502.jpg (106.73 KiB) Przejrzano 143 razy
-
- IMG_20260306_153324.jpg (108.79 KiB) Przejrzano 143 razy
Litr jest jak Media Markt-nie dla idiotow.
Hm, to ciekawe. Dogadałem sie ze sprzedawcą i negocjowałem cenę USB jako dodatek i nie wspomniał że USB jest teraz w standardzie
Sprawdziłem na stronce Hondy i rzeczywiście, jest teraz USB-C.
Szczerze mówiąc to byłem zdecydowany na DL800 i wyglądało że sie dogadaliśmy z salonem Suzuki (chodziło o DL650 w rozliczeniu), ale ostatecznie wyceny z dodatkami nie przysłali, więc przerzuciłem sie na Hondę XL750.
Ale trochę szkoda, wolałem DL800. Teraz się męczę czekając, dopóki transakcja nie skonsumowana to jeszcze różne rzeczy się mogą zdarzyć, więc na razie jeszcze nie kupuję dodatków.
Daelim Daystar ==> Suzuki DL650 XAL2018