XII zlot w Przesiece - Informacje
Re: XII zlot w Przesiece - Informacje
Super. Już się nie możemy doczekać
Marcin (zwierzak)
----------------------
Szary DL1000 2016 -> R1300GS Triple Black
----------------------
Szary DL1000 2016 -> R1300GS Triple Black
- kamilborkowski
- A2
Przelew zrobiłem. Pytania mam tylko czy kieliszki podtrzymujące uszka kubków wchodzą w skład zestawu gadżetów? 

Yamaha FZ6N 2007 >> BMW F850GS
Nie chcę mówić za Waldka ale to mogą być nagrody w konkursie, wiem że szykuje kilka 

- Ocena: 5.88235%
Yamaha Virago 535 > DL 650 AL5 > DL 1000 L9 > R1200GS

Pozdrawiam. Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy.
Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Przelew doszedł , niebawem będziesz miał inny kolor na liście . Co do podpórek , to pudło . Są to wieczka ż jakiś słoików po kawie . A że są super szczelne , to dostały drugie życie jako opakowania przypraw . Tylko nie mówcie mojej żonie że jej mieszam w przyprawach .kamilborkowski pisze: ↑20 mar 2025, 12:12Przelew zrobiłem. Pytania mam tylko czy kieliszki podtrzymujące uszka kubków wchodzą w skład zestawu gadżetów?![]()
Mniejszość Niemiecka 3
Sam szukałem, innym się przyda

Honda Varadero XL 125 >> V-Strom 650 AL2 Rudy 

Tak jak kopiuje Pawian - Konto do wpłat tytułem uczestnictwo w zlocie Suzuki V Strom w Przesiece - nick z forum , proszę wpłacać na podane konto
66 1470 0002 2000 7841 3000 0001 - Waldemar Łyszkiewicz
Osoby które wpłaciły zaliczkę dopłacają po 300 zł . Osoby które budzą się ze snu zimowego i olały zaliczkę płacą całość , czyli 420 zł ( 20zł to koszt budzenia ) Jedyna różnica dotyczy małej Hani od Motorajdera i Marysi , tutaj koszt pobytu to połowa ceny - 140 zł
66 1470 0002 2000 7841 3000 0001 - Waldemar Łyszkiewicz
Osoby które wpłaciły zaliczkę dopłacają po 300 zł . Osoby które budzą się ze snu zimowego i olały zaliczkę płacą całość , czyli 420 zł ( 20zł to koszt budzenia ) Jedyna różnica dotyczy małej Hani od Motorajdera i Marysi , tutaj koszt pobytu to połowa ceny - 140 zł
Mniejszość Niemiecka 3
We wtorek rozmawiałem z dawnym kolegą mieszkającym niedaleko pensjonatu, by go zaprosić na spotkanie po latach. Podał mi ważną informację, że od niedawna postawili tam znak B-4 i nie wjedziemy motocyklami pod pensjonat... W pobliżu nie ma gdzie zaparkować...
No dobra. To był spóźniony żart primaaprilisowy, zapożyczony z forum trampkarzy!
No dobra. To był spóźniony żart primaaprilisowy, zapożyczony z forum trampkarzy!
Romet R125 vel Debeściak
Suzuki DL650 XAM2 vel Ziutek
Na takie okazje, zawsze sprawdzam trasy i dojazdy przed zlotem. No i w kufrze wożę odpowiednie klucze, lub szlifierkę aku. Był znak - nie ma znaku.
- Ocena: 17.64706%
Mniejszość Niemiecka 3
Mam dylemat. Wyjazd Wąskiej nie jest pewny. Ja lecę na pewno.
Romet R125 vel Debeściak
-
- AM
Re: XII zlot w Przesiece -
Witam.
Czy jak przyjadę bez rezerwacji kilkaset kilometrów , z namiotem to mi podziękują ?
Czy jak przyjadę bez rezerwacji kilkaset kilometrów , z namiotem to mi podziękują ?
Ja bez "zaproszenia" nie jechałbym kilkaset kilometrów na forumowy, zorganizowany ZlotMałomiasteczkowy pisze: ↑13 kwie 2025, 14:23Witam.

Zdaje się, że jest do przejęcia czyjeś miejsce...
Pozdrawiam,
Jacek

-
- AM
- lukas76
- A+B+C+D+E+T
- Kontakt:
To jest zamknięta impreza dla forumowiczów, nie wpuszczą Cię na teren ośrodka. Zresztą co to za pytanie, to kuzwa taka trochę bezszczelnosc, zapisać się na forum nie przedstawić się i może cwaniacko wbić sie na zlot bez opłaty. Jprd, chcesz się integrować to do przywitalni i możesz się zapisać i przejść calą procedurę jak każdy na tym forumMałomiasteczkowy pisze: ↑13 kwie 2025, 14:23Witam.

- Ocena: 11.76471%
Na forum są ludzie ze wschodu i z zachodu... Ba, nawet z południa i północy, również Krakusy i Warszafka

A czy "sztywno"? Coś mi się wydaje, że bez "zaproszenia", to chyba sam nikogo do siebie nie wpuszczasz...
Pozdrawiam,
Jacek

Tak . Inaczej się nie da . Ale jako organizator - serdecznie zapraszam do udziału w zlocie jako zapisana osoba z opłaconym pobytem . Miejsc wolnych jest jeszcze kilka .Małomiasteczkowy pisze: ↑13 kwie 2025, 14:23Witam.
Mniejszość Niemiecka 3