Jestem po rozmowie telefonicznej z dolnośląskim dilerem - Suzuki Długołęka - Mamy obiecaną obecność 4 motocykli testowych na naszym zlocie . 2 x 1050 i 2 x 800 . Motocykle będą w różnych wersjach . Rozważana jest też wersja zabrania jednego motocykla sportowo - turystycznego , coś z piecem 1000 cm . I teraz info dla mieszkańców okolic Wrocławia - morze macie ochotę przyjechać na zlot i wrócić motocyklem testowym ? Takie zapytanie otrzymałem od regionalnego przedstawiciela Przemysława Kołkowskiego . kolejne pytanie od Przemka - może chcecie żeby przyjechały na nasz zlot jakieś inne modele Suzuki ? Piszcie proszę , co macie ochotę zobaczyć , dosiąść , wypróbować . Jest jeszcze czas na te ustalenia do końca miesiąca .
Jak by była możliwość wypróbowania ostatniego wypustu Vstroma 650 to było by fajnie,moja Aga już zrobiła prawko w zeszłym roku a właściwie nie miała sposobności pojeżdżenia zwykłym Vstromem 650. A to chyba już ostatni gwizdek
Ocena: 5.88235%
Ogar205>CZ175>MZ250 z koszem>JunakM10>ETZ250>IntruderVL800>IntruderC1500>Vstrom1000 2016>CRS250> IMPERIALE400+RE HIMALAYAN 452
Wszyscy mamy dwa życia. To drugie zaczyna się w chwili,gdy zdamy sobie sprawę,że mamy tylko jedno.
Jak by była możliwość wypróbowania ostatniego wypustu Vstroma 650 to było by fajnie,moja Aga już zrobiła prawko w zeszłym roku a właściwie nie miała sposobności pojeżdżenia zwykłym Vstromem 650. A to chyba już ostatni gwizdek
Lepiej spróbować tych, które będą w sprzedaży 800-tek i 1050. 650 na zlocie będzie dużo, ale nowego za moment się nie kupi.
W jakim terminie wpłacamy pozostałą część kwoty? Rzadko tu zaglądam a nie chciałbym przegapić.
Wpłaty na wskazane konto możemy już dokonywać . Dopłata wynosi 300 zł. Chcę zamknąć temat wpłat na miesiąc przed rozpoczęciem zlotu , czyli do 16 . 04 . 2025, czyli mamy na to 40 dni . Czekałem z podaniem tej informacji do tej pory ze wzg. na pamiątkę zlotową . Miał być nią kubek ze stali nierdzewnej o pojemności 400 ml ozdobiony logiem SUZUKI i zdjęciem zamku Chojnik na tle Śnieżki . Suzuki Motor Polska zgodziło się pokryć całkowity koszt zakupu i ozdobienia tych pamiątkowych kubków, i chwała im za to . Jednak próbne zdobienie metodą sublimacji na kupionym przeze mnie kubku nie dało zadowalających efektów . Sponsor na 100 % by tego nie zaakceptował . Obecnie czekam na wykonanie tego samego zdobienia na kubku ceramicznym ( ponoć nie powinno być problemów ) i zwracam się do Suzuki o ew. akceptację . Tak więc koszty zlotu zamykają się w kosztach pobytu , natomiast pamiątka zlotowa jest tematem otwartym i oby była finansowana przez Suzuki Motor Polska. Inaczej zwyczajnie odpuszczę sobie ten temat .
A więc mamy pamiątkowe kubki zlotowe ufundowane przez Suzuki Motor Polska . Wstępnie chciałem ozdobić kubki ze stali nierdzewnej , żeby były naszym wyposażeniem na wyjazdach i wyprawach motocyklowych . Niestety próbne zdobienie nie wyszło ładnie , więc zdecydowałem się na kubek ceramiczny zdobiony metodą sublimacji. Efekt wyszedł zadowalający i sponsor zdecydował się ufundować każdemu zapisanemu uczestnikowi taki kubek . Więc mamy pamiątkowy kubek od naszego sponsora - Suzuki Motor Polska - i dziękuję mu za ten miły gest. Wlepy zlotowe są już od dawna , więc z pamiątek mamy komplet .
Jednocześnie przypominam wszystkim chętnym, że można już wpłacać pozostałą kwotę 300 zł od osoby na moje konto 66 1470 0002 2000 7841 3000 0001 - Waldemar Łyszkiewicz , tytułem zlot Przesieka /nick z forum .